Bucurestii Vechi si Noi

Bazinul Carpatic este centrul puterii globale

02 iunie 2012 George Damian Istorie

Unii unguri de la Budapesta au deraiat grav. Televiziunea publică maghiară a difuzat un documentar cu titlul “Războiul împotriva naţiunii” (naţiunii maghiare, bineînţeles) care depăşeşte în unele momente cote ridicate ale delirului de grandoare.

Pentru cei care nu ştiu limba maghiară voi încerca să fac un scurt rezumat (preluat de aici). Primul expert este Jozsef V. Molnar care se prezintă drept “cercetător al psihicului naţional” şi care repetă teoria Sfintei Coroane ca întruchipare a naţiunii maghiare (revin cât de curând cu un articol despre Sfânta Coroană maghiară, să vedem cât este de sfântă, catolică şi maghiară).

Apoi intră în scenă Izabella Bencze care ne spune că Bazinul Carpatic reprezintă centrul lumii şi cine stăpâneşte Bazinul Carpatic stăpâneşte întreaga lume. (Din câte îmi amintesc, mare parte din Bazinul Carpatic se găseşte în România şi din ce ştiu eu mai avem destul de mult de lucru până să stăpânim lumea). Izabella Bencze mai spune că din cauza faptului că centrul lumii se găseşte în Bazinul Carpatic toată lumea îi persecută pe maghiari. În sfârşit, în film mai apare un cardiolog, Lajos Papp care ne spune că “istoria omenirii este de fapt istoria ungurilor” şi că “gena maghiarilor conţine secretul cunoaşterii” – dar nu orice fel de cunoaştere, ci cunoaşterea divină. Bineînţeles, toată lumea are boală pe unguri din cauza acestei gene a cunoaşterii divine.

Filmul poate fi văzut aici. Avem şi noi îndrăzneţii noştri, dar parcă cei ai ungurilor sar gardul mai bine. Ce este extrem de îngrijorător: delirurile sunt difuzate pe televiziunea naţională maghiară.

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign