Atelier hand-made de decoratiuni si ornamente de Craciun

Atelier hand-made de decoratiuni si ornamente de CraciunFundatia Calea Victoriei organizeaza sambata 14 decembrie, de la ora 15.00, un Atelier hand made de decoratiuni si ornamente de Craciun, sustinut de Teodora Varzaru.

Va invitam sa petrecem impreuna o zi magica in aroma imbietoare a ceaiului cu mar si scortisoara si a fursecurilor din turta dulce, confectionand decoratiuni de Craciun pentru cei dragi.

La acest atelier vom decora un glob de sticla folosind materiale – culori si margele multicolore – care sa trezeasca in noi entuziasmul sarbatorilor. Vom invata sa lucram cu pasta ceramica, pentru a face suporturi ingenioase pentru lumanari sau figurine simpatice, pe care le putem picta sau decora dupa bunul plac.

Atelierul va dura 4 ore si va fi structurat astfel incat sa ne bucuram de o dupa-amiaza de sambata relaxanta, intr-un mod creativ care sa ne stimuleze imaginatia, bucurandu-ne de toate materialele puse la dispozitie

La sfarsit, vom pleca acasa cu obiectele facute de noi, pentru a le oferi celor dragi.

 

 

Lector: Teodora Varzaru

Data: 14 Decembrie 2013; Ora: 15:00

Cost: 130 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 120 ron

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro