Bucurestii Vechi si Noi

Atelier de Networking: Arta de a stabili si mentine relatii

30 mai 2014 Andrei Slavuteanul Evenimente

Atelier de Networking

Fundatia Calea Victoriei va invita marti 10 iunie, ora 19.00, la Atelierul de Networking: Arta de a stabili si mentine relatii, sustinut de Cristian Ezri.

In fiecare moment, lucreaza milioane de oameni pentru bunastarea noastra personala, fapt de care poate nu suntem mereu constienti. In realitate suntem foarte conectati si cu totii suntem dependenti unii de altii. Capitalul social pe care il detinem poate valora mult mai mult decat ne dam seama la prima vedere. In mare masura depinde de noi ce facem cu acest capital social: il exploram si il dezvoltam sau pur si simplu il ignoram.

Alegerea este a ta!

Networking-ul sau mai bine zis arta de a stabili si mentine relatii, este o arta care in secolul XXI ar trebui sa devina o a doua natura pentru omul modern.

Te invitam la o calatorie in care vei avea sansa sa inveti sau sa aprofundezi aceasta arta si, nu in ultimul rand, sa practici networking-ul cu propria persoana. Calatoria va fi una usoara, plina cu voie buna, povesti, experiente, dialog si practica.

Indiferent daca lucrezi in corporatie, esti antreprenor, director de companie sau student, acest atelier va functiona pentru tine avand in vedere ca a fost conceput intr-un fel in care vom lucra in grup, dar tu vei lucra cu tine insuti.

 

Cursul are trei sedinte:

 

1. FUNDAMENTELE

 

2. DESPRE NOI

 

3. DESPRE EI

 

Lector: Cristian Ezri

Data incepere: 10 iunie 2014; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 4

Frecventa: saptaminal, miercuri

Cost: 200 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 180 ron

Locul desfasurarii: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign