Bucurestii Vechi si Noi

Atelier de Public Relations

28 mai 2014 Sandra Ecobescu Evenimente

 

Fundatia Calea Victoriei va invita miercuri 4 iunie, de la ora 19:00 la Atelierul de Public Relations sustinut de Anca Maria Banita.Atelier de Public Relations

Obiectivul acestui atelier este de a oferi informatii concrete despre ce inseamna PR si care sunt instrumentele folosite de profesionistii in domeniu pentru a crea o campanie reusita. PR-ul a insemnat intotdeauna sa construiesti relatii cu publicul tau, prin intermediul unei comunicari relevante, semnificative. PR-ul a fost, este si va fi mereu despre oameni.

Prin intermediul PR-ului care pune oamenii in centru, companiile pot sa identifice un grup corect de oameni, sa le descopere nevoile, sa gaseasca acele canale de influenta si, prin intermediul instrumentelor de PR si al cuvintelor, sa le satisfaca aceste nevoi.

Dureaza 20 de ani sa construiesti o reputatie si 5 minute sa o distrugi. Daca te gandesti la asta, vei face lucrurile diferit – Warren Buffet. Atelierul se adreseaza celor care vor sa afle mai multe despre PR, fie ca:

Pe parcursul celor 5 ateliere, vom vorbi despre:

In cadrul atelierelor vom avea si scurte exercitii pentru a aplica cele invatate.

 

Lector: Anca Maria Banita

Data incepere: 4 Iunie 2014; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 5;

Frecventa: saptaminal, miercuri

Cost: 240 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 215 ron

Locul desfasurarii: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign