METODA BEŢIVUL. Cum se fură, mai nou, pe litoral

Turiştii care ajung pe litoral trebuie să-şi supravegheze cu atenţie obiectele de valoare. Poliţiştii atrag atenţia turiştilor care îşi petrec vacanţa pe litoralul românesc că infractorii au găsit o nouă metodă prin care încearcă să fure bunurile celor care merg la plajă. Dacă sunt prinşi, hoţii se prefac că sunt beţi.

METODA BETIVUL. Cum se fura, mai nou, pe litoral

METODA BEŢIVUL. Cum se fură, mai nou, pe litoral
Foto: radiovacanta.ro

Hoţii care acţionează vara pe litoral, profitând de orice clipă de neatenţie a turiştilor, au găsit o nouă metodă pentru a scăpa de Poliţie. Dacă se întâmplă să fie prinşi în timp ce sustrag bunurile pe care oamenii le lasă nesupravegheate pe plajă, aceştia se prefac a fi beţi, relatează Ştirile ProTV.

Poliţiştii care patrulează le reamintesc în permanenţă turiştilor să ţină cont de câteva reguli pentru a avea un concediu lipsit de incidente neplăcute: obiectele de valoare nu trebuie luate pe plajă, iar în caz contrar trebuie ţinute departe de ochii „curioşilor”.

Nici bunurile din camera de hotel nu sunt neapărat în siguranţă. Uşa lăsată deschisă la balcon poate fi o tentaţie pentru hoţi. Aceştia se pot căţăra foarte uşor şi intra în cameră, mai precizează sursa citată.

„Infractorii pătrund cu încredere în cameră şi, dacă sunt prinşi, spun că au greşit şi că au consumat băuturi alcoolice. Un bărbat, după ce se caza, făcea duplicate de la chei, ulterior revenind şi sustrăgând bunuri din camere”, a explicat Bogdan Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa.

De la începutul sezonului estival şi până în prezent, poliţiştii au prins deja 20 de infractori care acţionau pe litoral.

sursa-http://www.b365.ro/metoda-betivul-cum-se-fura-mai-nou-pe-litoral_211703.html