Bucurestii Vechi si Noi

Festivalul international de muzica ,,BUCHAREST GREENSOUNDS FESTIVAL” 22 – 24 august 2014 in Parcul Herastrau

22 august 2014 Bucurestii Vechi Si Noi Evenimente

Festivalul international de muzica ,,BUCHAREST GREENSOUNDS FESTIVAL”
22 – 24 august 2014 in Parcul Herastrau

Primăria Municipiului Bucuresti, prin Creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti organizeaza in acest weekend, in Parcul Herastrău – zona Roaba de cultura, prima editie a Festivalului international de muzica ,,BUCHAREST GREENSOUNDS FESTIVAL”.

Incepand de astazi, bucurestenii si nu numai sunt invitati sa se bucure timp de trei zile de concerte in aer liber, o zona de gastronomie internationala si un bazar cu branduri romanesti.

Subcarpati, Urma, Boogie Belgique (Belgia), Balkan Session & Adrian Naidin si Romania Groovie sunt artistii care vor canta maine in Parcul Herastrau, in prima seara a festivalului.
Sambata, 23 august, vor urca pe scena Jaya The Cat, The Moorings, SHAZALAKAZOO (Serbia), E.M.I.L., Baskka, Steaua de Mare si Danaga, urmati, in ultima zi de festival de DJ Ravin & Theodosii Spassov feat. 9 lautari & Damian Draghici (Franta, Bulgaria, Romania), Big Band & Irina Sarbu & Elena Morosanu& Maria Raducanu, Alexandrina, Baba ZuLa, Coma, Cuantune si Danaga.

Prima editie a BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL din Parcul Herastrau- zona –Roaba de Cultura, se va desfasura in intervalul 14.00 – 23.00 (vineri), si intre 10.00 – 23:00 (sambata si duminica). Intrarea este libera.

FOOD BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL
In zona de gastronomie internationala, bucurestenii vor putea alege dintr-o gama variata de specialitati.
Astfel, cel mai nou restaurant indian din Bucuresti pregateste retete presarate cu aromele subtile si condimentele din tara celor o mie de zei.
Tot in Herastrau unul dintre cele mai renumite restaurante chinezesti din Bucuresti, ii asteapta pe vizitatori cu deliciile bucatariei chinezesti, iar iubitorii de dulciuri se vor putea rasfata savurand gustul autentic italian al produselor unui adevarat atelier de creatie..

Bazar BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL
Pe langa muzica si gastronomie internationala, festivalul gazduieste si un BAZAR in care sunt reunite branduri 100% romanesti, precum Lana Bălana, Fuyor, Allkimik, „Mă port românește”, Utopic Art si Denimusic.

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL se înscrie în seria evenimentelor dedicate celebrării a 555 de ani de la prima atestare documentară a Bucureștiului.

NOTA:

Mai multe detalii despre eveniment si programul complet il puteti gasi accesand link-urile de mai jos:

www.fb.com/bucharestgreensoundsfestival<http://www.fb.com/bucharestgreensoundsfestival>
www.creart.ro<http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.creart.ro%2F&h=5AQF8Z4i3&enc=AZPzKF8x7g5DinJ6QpZqNoc3Iv80yrtatXIswCqO78sumvsykiLOcbZEbSXyHpqlcQ0&s=1>
Event FB –www.fb.com/events/433476896790197<https://www.facebook.com/events/433476896790197/>

Oraş · 2.379 de aprecieri
Mâine vă spunem „Bine ați venit!” la #BucharestGreenSounds! </p>
<p>*** FB event - http://goo.gl/MsXMsB
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL
[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2019 . Designed by: Livedesign