Traficul rutier va fi deviat în zona pasajului de la Piața Presei Libere.

Edilul-șef a mai scris că s-au finalizat pereții mulați și zidurile de sprijin ale pasajului pe zona dinspre Fântana Miorița și se lucrează la realizarea secțiunii corespunzătoare dalei de acoperire. Totodată, s-au finalizat pereții mulați în zona din centrul intersecției și la stația de pompare a apelor uzate. Potrivit lui Oprescu, s-a lărgit drumul pe b-dul Expoziției, s-a finalizat devierea rețelelor de gaze, s-au realizat în proporție de 60% pereții mulați pe direcția b-dul Expoziției. De asemenea, se lucrează la pereții mulați pe zona dinspre șoseaua Kiseleff și la realizarea rețelelor electrice, apă și canal.

„La începutul lunii septembrie traficul pe zonele aflate în lucru urmează să fie deviat și se va lucra în zonele aflate acum sub circulație pentru întregirea structurii pasajului”, a anunțat edilul general.

„Pasajul este amplasat la intersecția a patru artere cu trafic ridicat — șos. București-Ploiești, șos. Kisseleff, bd. Mărăști și bd. Poligrafiei. Această intersecție este traversată de volume mari de trafic (aproximativ 12.000 de vehicule pe oră), iar circulația este greoaie, cu numeroase abuteiaje. Pasajul va fi realizat doar pe un singur sens, cel de intrare în București de pe șoseaua București-Ploiești, având două ieșiri — una pe bulevardul Kiseleff și alta pe bulevardul Mărăști. Lungimea aproximativa a pasajului este de 700 de metri”, a mai scris primarul general.

sursa-http://www.b365.ro/care-este-stadiul-lucrarilor-la-pasajul-de-la-pia-a-presei-libere-galerie-foto_212800.html