Bucurestii Vechi si Noi

Cum sa ai succes: Standarde pe care trebuie sa le respecti cu strictete

28 decembrie 2014 Bucurestii Vechi Si Noi Psihanaliza cotidianului

Oamenii remarcabili de succes cred cu tarie ca la baza succesului se afla faptele.

Acest tip de persoane nu fac compromisuri cand vine vorba de standarde, nu se multumesc cu mai putin decat spera sa realizeze si nu isi traiesc viata pe pilot automat.

Iata cateva dintre lucrurile pe care persoanele de succes nu le fac niciodata:

Nu se lasa influentate de trecut. Cu totii avem parte de provocari si facem greseli. Cheia succesului este sa nu ne lasam afectati de greseli, ci sa invatam din ele.

Nu barfesc niciodata. Este foarte greu sa ne abtinem sa nu fim carcotasi si sa nu-i barfim pe cei din jur, insa trebuie sa fim constienti ca daca barfim, vom fi barfiti, lucru neplacut pentru oricine. Persoanele de succes sunt directe cu cei din jur in legatura cu gandurile si sentimentele lor. Acesta este felul prin care ele „barfesc”.

Nu spun niciodata „da” daca vor sa spuna „nu”.Persoanele de real succes spun des „nu” si fac acest lucru foarte bine, deoarece stiu ca astfel se pot concentra pe ceea ce trebuie sa faca pentru ei insisi si pentru cei din jur.

Nu intrerup niciodata pe altcineva. Persoanele de succes stiu deja ce gandesc si vor sa afle parerea celor din jur.

Nu intarzie niciodata, fara un motiv intemeiat. Acest tip de persoane isi incep ziua devreme si ajung mai repede la serviciu. Isi planifica activitatile dinainte si isi valorifica timpul in mod util.

Nu au resentimente. Aceste persoane nu sunt geloase si nici rautacioase. Ele isi canalizeaza energia pozitiva in ceea ce urmeaza sa faca, fara a le pasa de actiunile celor din jur.

Nu considera niciodata ca nu au timp. Acesti oameni isi folosesc timpul intelept, stiu ce este cu adevarat important si fac tot posibilul sa obtina ceea ce isi propun.

Niciodata nu se integreaza intr-un colectiv, doar de dragul de a face parte din el. Oamenii de succes sunt ei insisi si nu fac compromisuri pentru a se integra.

Ei nu incearca sa para ceva ce nu sunt si stiu sa-si faca prieteni adevarati.

Nu se tem niciodata sa faca lucruri care conteaza. Persoanele de succes isi urmeaza visele, nu se tem sa-si asume riscuri, isi lasa fricile de o parte si fac tot ce le sta in putinta pentru a-si atinge idealurile.

sursa-http://bucurestifm.ro/

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign