Bucurestii Vechi si Noi

Atelier de tehnici de Relaxare

11 februarie 2015 Sandra Ecobescu Evenimente

Fundația Calea Victoriei vă invită începând de sâmbătă, 21 februarie, de la ora 15:00, la Atelierul de tehnici de Relaxare, susținut de Marcela Andrei.Atelier de tehnici de Relaxare

De multe ori, seara sau în weekend, nu reușim să ne deconectăm de la activitățile cotidiene și să trecem de la ritmul alert și solicitant de la birou la atmosfera calmă și odihnitoare pe care ne-o poate oferi viața personală. Vă propunem trei întâlniri dedicate experimentării și însușirii unor metode de relaxare foarte eficiente, care ne pot îmbunătăți stilul de viață și ne pot ajuta să ne bucurăm mai mult de timpul nostru liber.

Exercițiile și tehnicile pe care actrița Marcela Andrei ni le va dezvălui sunt practicate de actori, dansatori, cântăreți sau sportivi care le folosesc înaintea unor spectacole sau competiții, pentru a avea rezultate mai bune sau pentru a se putea concentra mai ușor. Dar pot fi, de asemenea, soluții pentru a vă bucura cu adeărat, mai prezent, de momentele frumoase ale vieții personale.

Participanții vor învăța câteva exerciții pe care mai apoi le vor putea folosi de câte ori au timp sau de câte ori simt că este nevoie. Exercițiile practice pe care le vom face vor avea un fond muzical de relaxare.

Ce vom face la atelierul de tehnici de relaxare:

La întâlnirile noastre vă recomandăm să purtați o ținuă lejeră și încălțăminte comodă.

 

Lector: Marcela Andrei
Data începere: 21 februarie 2015; Ora curs: 15:00

Număr ateliere: 3

Frecvența zilnică: săptămânal, sâmbătă

Cost: 150 ron; Cost redus (card fidelitate, studenți, pensionari): 135 ron

Locul desfășurării: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (în apropierea Rondului Pache Protopopescu și Bisericii Sfânta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Înscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

 

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign