Aplicații utile pentru bucureștenii care folosesc transportul în comun

Bucureștenii care folosesc transportul în comun își pot face viața mai ușoară prin intermediul aplicațiilor pentru smartphone-uri.

În primul rând, se poate lua în calcul achiziționarea unui abonament, prin intermediul aplicației Abonament RATB, disponibilă pentru locuitorii din București. Aceasta permite cumpărarea în timp real a unui abonament lunar sau de o zi pe liniile de transport public din București, plata fiind realizată prin intermediul operatorului de telefonie mobilă al utilizatorului, informează playtech.ro.

Bucureștenii care preferă călătoriile cu metroul au la dispoziție Bucharest Metro Guide, o aplicație ce include o hartă actualizată a stațiilor de metrou și a rutelor de transport. În plus, aplicația caută poziția utilizatorului pentru a găsi cea mai apropiată stație de metrou și traseul optim pentru a ajunge la destinația dorită în cel mai scurt timp, potrivit experților EuroGSM.

În plus, pentru a estima cât mai corect timpul necesar pentru a ajunge într-o anumită parte a orașului, aplicația Transport București oferă informații despre orele de sosire ale mijloacelor de transport în comun în orice stație.

sursa-http://www.b365.ro/aplicatii-utile-pentru-bucurestenii-care-folosesc-transportul-in-comun_228784.html