Bucurestii Vechi si Noi

Afla secretele Frumusetii si Elegantei – la Fundatia Calea Victoriei

07 mai 2015 Sandra Ecobescu Evenimente

„Admirata, dorita, hulita sau adorata, frumusetea a modelat gusturi, alegeri, atitudini şi maniere”-Monica Neatu

 

Fundatia Calea Victoriei te invita – in luna mai – sa-ti subliniezi feminitatea cu ajutorul sugestiilor si informatiilor utile, prezentate la o serie de ateliere cochete si interactive despre Moda, Frumusete si Machiaj.

Vom descoperi tehnici si metode care sa ne puna in valoare frumusetea naturala, vom vedea cum a evoluat, de-a lungul secolelor, idealul estetic feminin si masculin si vom afla care sint elementele care definesc un chip si un corp atragator, in lumea moderna.

La Cursul practic de MACHIAJ, cu incepere din 9 Mai, vom intelege regulile estetice si trucurile de stil care sa ne evidentieze trasaturile, sarmul personal si sa ne ofere mai multa incredere. Vom invata sa realizam, cu ajutorul unei truse care contine multiple nuante si a unui set profesionist de pensule, un machiaj de zi si de seara fermecator, accentul fiind pus pe caracteristicile si interesele proprii fiecarei cursante.

In cadrul Atelierului de Stil vestimentar feminin, cu incepere din 20 Mai, ne imbunatatim imaginea personala si analizam care sunt articolele vestimentare ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei doamne si a unei domnisoare cochete. Vom analiza tipurile de conformatii corporale si ce fel de tinuta avantajeaza fiecare tip de silueta. In functie de ten, culoarea parului si a ochilor, descoperim care sunt culorile, texturile si nuantele pe care ar trebui sa le purtam.

Istoria secreta a Frumusetii. Corpul, cosmetica si moda, cu incepere din 27 Mai, ne propune explorarea, intr-un mod interactiv şi relaxat, a ritualurilor de frumusete folosite din antichitate si pina in perioada moderna, dezvaluirea unor secrete inedite, ascunse in spatele unor masti cosmetice sau a unor manusi parfumate, purtate de regine sau aristocrati. Ne vom delecta cu nenumarate imagini de epoca, vom admira moda secolelor trecute, dar si eleganta si etravagantele lumii moderne.

Daca doresti sa participi la unul dintre cursurile de mai sus te rugam sa faci inscrierea la contact@victoriei.ro.

Mai multe detalii despre aceste cursuri si despre Fundatia Calea Victoriei poti gasi la www.victoriei.ro.

 

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2019 . Designed by: Livedesign