Vincent van Gogh: pictorul bucuriilor ascunse

Van GoghFundatia Calea Victoriei va invita de sambata, 26 septembrie, de la ora 11:00, la Atelierul de Vorbire in public: Secretul prezentarilor de succes, sustinut de Iuliana Maria Ivanov.

 

Ajungi sa fii actorul principal intr-un discurs, esti cea/cel din lumina reflectoarelor. Toti ochii, familiari sau nu, sunt atintiti asupra ta, iar tu vorbesti cu tine. Ideile din cap si cele rasfirate pe o foaie par sa nu mai aiba structura planificata, iar vocea tremura, respiratia iti e taiata, palmele transpirate. Ajungi intr-un colt dupa cele 5 minute de glorie, care par 60. In timp ce primesti pareri pozitive de la cei din jur, uimit, esti prea ocupat(a) sa ai un dialog cu tine despre ce ar fi putut sa mearga mai bine. 🙂

 

Stop cadru! Poate ca simti ca e timpul sa renunti acum pentru ca nu e de tine. Vorbitul in public e o abilitate nativa, iti zici. Dar chiar in acest cadru, te pot asigura ca, dupa multe discursuri observate, am invatat ca si in spatele celor mai talentati povestitori zac multe ore de pregatire. Sigur, poate ca unii au fost mai norocosi cand s-au nascut, dar majoritatea pot fi numiti prezentatori eficienti pentru ca s-au antrenat in aceasta directie cu dedicare. Fie ca au urmat studii formale, fie ca s-au bucurat de sesiuni de coaching, au folosit fiecare oportunitate de a sta in picioare si de a livra propriile discursuri. Pe langa experienta, iti pot spune ca potrivit unui studiu recent la care au participat peste 300 de oameni de afaceri, capacitatea de a comunica eficient – inclusiv de a vorbi in public – s-a situat pe primul loc pe lista aptitudinilor de care sunt interesati angajatorii.

 

Asadar, daca esti motivat sa iti dai o a doua, a treia sau o noua sansa, poti pleca in calatorie informandu-te mai mult despre importanta vorbitului in public. Un bun inceput, in cazul in care vrei sa afli si un raspuns personalizat la intrebarea „Locul tau e pe scena?”, ar fi sa participi la cele 4 ateliere despre descrierea carora poti citi in continuare. 🙂

 

Atelierul 1 – Elemente introductive

Atelierul 2 – Pregatirea discursului personal

Atelierul 3 – Sustinerea discursului (creare, livrare si feedback primit de catre fiecare participant pe un discurs )

Atelierul 4 – Recapitulare. Cum pui in practica tehnicile invatate, cu usurinta?

 

 

Lector:  Iuliana Maria Ivanov

Data incepere: 26 septembrie 2015; Ora curs: 11:00

Numar ateliere: 4; Frecventa: saptamanal, sambata

Cost: 220 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 2000 ron

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro