Bucurestii Vechi si Noi

Se ÎNCURCĂ LUME la Teatrul Coquette

10 ianuarie 2016 Bucurestii Vechi Si Noi Semnalari Culturale

           Teatrul Coquette prezintă domniilor voastre: „Încurcă lume”. În coordonarea venerabilului regizor Cătălin Bugean, intr- un loc cum puține mai găsești în Bucureștii de azi, loc cu vedere la stradă, în o casă mai aleasă – la Coquette, loc umbros, cu licori vesele și mușterii amatori de chermeze, va avea loc o nouă reprezentațiune a piesii ”Încurcă lume”.

Incurca lume afis Emil Strâmbuleanu, distins avocat…Parol! familist de onoare! cu de seară dus în târg, în cărţi cade gând la gând cu bucurie, cu dragoste, cu temei, cu întâlnire la drum de seară cu o damă de verde pe care n-a putut pentru ca s-o trateze cu refuz și iaca cum ajunge distinsul acasă taman cum se mijește de ziuă afară, unde Didina, consoarta, damă bine, cu ambiț și nerv, numai ce-l așteaptă să îi iscodească lipsa, că i-a cauzat nesomn și neliniște.
Așadar, cu amorul rănit și simțind trădarea, cucoana Didina începe răfuiala cu mișelul.
Incurca lume 2  În odaie apare pe nesimțite și un așa-zis amic, amicul Bungrăzescu, pare-se cunoștință veche, ce consîmte la onoarea de familist a conului Strâmbuleanu; ba chiar sosește neanunțată și consoarta amicului, o jună vaporoasă, chiar dama de verde de care s-a amorezat infamul. Vine negreșit și cumnatul, fratele Didinii, că o știe simțitoare și pentru care să nu cumva madama să își piarză uzul rațiunii.

Jupâni și jupânese, veniți dară joi pe înserat, ceasurile douazeci trecute, să asistați la reprezentațiunea dumnealor, să vă veseliți și să plecați urechea la ofurile și grozăviile cinstitelor gazde!

Text adaptat după piesa cu același nume, de A de. Herz.

Distribuția: Ovidiu Ușvat, Tinca Țugulea, Alecsandra Timofte, Cristi Dionisie, Răzvan Timigeriu

Regia: Cătălin Bugean

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign