Cum era sloganul lui, „Unul pentru toți, toți pentru București?”

Doamna Gorghiu, domnule Blaga, păi se poate? Chiar n-are PNL-ul ăsta istoric, „cel mai tânăr partid vechi din Europa”, cum l-ați numit, resurse umane ok pentru alegeri?

Așa cum am mai spus, asta e oferta electorală a partidelor mari și compromise, care sunt toate ‪#‎aceeasimizerie‬. Efectiv nu au oameni ok, deoarece după 1989 nu au stimulat competența, ci doar corupția. Orban era deja compromis: un politician fără realizări și un ministru al transporturilor slab, practic nimic care să îl recomande pentru un post dificil precum cel de Primar General al Capitalei.

Există scenariul că acum PNL ar putea să-i ofere sprijinul lui Nicușor Dan, pentru a o învinge pe Gabriela Firea (PSD), care stă destul de bine în sondaje.

Momentan, PNL-ul trebuie să se miște să scoată corturile și bannerele cu care îi făcea campanie electorală înainte de termen lui Orban, prin tot orașul. Cum era sloganul lui, „Unul pentru toți, toți pentru București?” Exact, toți corupții pentru București. 2016, anul cu cea mai slabă ofertă electorală.