Bucurestii Vechi si Noi

Biletele la spectacolele Teatrului Nottara, acum şi mai accesibile

31 mai 2016 Bucurestii Vechi Si Noi Evenimente, Semnalari Culturale

Înainte de închiderea stagiunii, Teatrul Nottara îşi doreşte să le ofere cât mai multor persoane şansa de a se bucura de spectacolele sale şi a pregătit o ofertă de tipul 1+1 la două dintre reprezentaţiile programate în luna iunie, astfel încât spectatorii vor plăti  doar 34,56 lei pentru două bilete.

Este vorba de Soțul păcălit, după J.-B. P. Molière, care va fi găzduit pe 7 iunie de către Teatrul Bulandra şi de Noul locatar de Eugène Ionesco, care se va juca pe 14 iunie la Teatrul de Comedie.

Soțul păcălit este un spectacol care se bucură de o dublă longevitate, atât în repertoriul Teatrului Nottara cât şi în peisajul teatral românesc. Regia îi aparține lui Mircea Cornișteanu, iar din distribuție fac parte actorii Ion Haiduc, Cerasela Iosifescu, Viorel Comănici, Camelia Zorlescu şi Cristian Nicolaie care îl înlocuieşte pe răposatul actor George Alexandru. Muzica este semnată de Dorin Crișan Rusu, pe versurile lui Romulus Vulpescu.

Distanța ce separă spectatorii de actori este spulberată de intervenţiile actorului Ion Haiduc care prin interacțiunea sa dinamică cu publicul reuşeste să-l integreze în poveste. “Longevitatea unui spectacol într-un teatru este asemeni stelei de general pe epoleţii unui militar. Când steaua se multiplică de patru ori avem de-a face cu un maximum de onoare pentru cariera acelui militar. Soţul păcălit de la Teatrul Nottara va intra în stagiunea cu numărul XVIIl, eveniment care echivalează cu maximum celor patru stele de pe umărul generalului. În acest context, Teatrul Nottara se poate mândri că deţine în repertoriu unul dintre cele mai de durată spectacole din România”, poveşteste actorul Ion Haiduc despre spectacolul clasic al Teatrului Nottara, Soţul Păcălit.

53._Francisco_Alfonsin_in_spectacolul_Noul_locatar_copyright_Mihaela_Marin

Şi Noul locatar, montat de Gábor Tompa şi avându-i în distribuţie pe actorii Francisco Alfonsín, Ada Navrot, Ion Grosu, Gabriel Răuţă, are o poveste specială, fiind una dintre producţiile cele mai apreciate de criticii de specialitate. Regizorul Gábor Tompa spune despre Noul locatar că este “un spectacol despre adaptare şi despre neputinţa de a renunţa la amintirile de lângă şi din noi, în drumul nostru spre marea şi eterna mutare.”

Biletele la tarife speciale sunt disponibile la agenţia din bd. Magheru 20 sau online, pe www.nottara.ro.

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign