Bucurestii Vechi si Noi

Ion Haiduc: Personajul pitoresc din piesă a însemnat încă o bucurie în îndelungata mea carieră

29 noiembrie 2016 Bucurestii Vechi Si Noi Evenimente, Noutati Editoriale

Actorul Ion Haiduc are un rol aparte în spectacolul „Poker Face” ce pendulează între euforie şi dramă- un personaj care rezervă surprize spectatorilor. 

„Poker Face face parte din iniţiativa Teatrului Nottara de a promova dramaturgi celebri, sau în devenire, din ţări vecine României sau chiar mai îndepărtate, s-a dovedit a fi un mare succes. Acest spectacol într-o primă fază a făcut parte din seria teatru lectură într-un moment al promovării dramaturgiei cehe. Am aflat şi mai mult cu această ocazie că autorul Petr Kolecko este un dramaturg contemporan în vogă în ţara sa. Teatrul Nottara i-a încredinţat punerea în scenă Adelei Biţică. Infuzia de tinereţe adusă de tânărul regizor ne-a condus spre o abordare modernă şi curajoasă. Aş spune chiar provocatoare! Pentru mine, František, personajul pitoresc din piesă a însemnat încă o bucurie în îndelungata mea carieră. Adela Biţică a condus cu multă gingăşie şi fermitate distribuţia chiar dacă diferenţa de experienţă şi vârstă din cadrul ei este destul de mare”, declară Ion Haiduc. 

img_1976

Poker Face-un comic molipsitor

“Poker Face este un spectacol puternic, cu un mesaj clar, cu un limbaj liber de corsete, interpretat de doi actori cu experienţă şi de doi tineri la debut, regizat de o altă tânără la început de carieră. Un spectacol fascinant, jucat impecabil, la care trebuie să mergi cu mintea deschisă, la care să nu-ţi acoperi urechile şi la care să nu te sfieşti să râzi, pentru că peste toată drama se întinde un comic molipsitor” scrie Mircea Morariu pe blogul său din Adevărul.

Teatrul Nottara din Bucureşti-POKER FACE de Petr Kolečko;

Traducerea: Mircea Dan Duţă;

Regia artistică: Adela Biţică;

Scenografia: Ştefan Caragiu; Cu: Victoria Cociaş, Ion Haiduc, Cristiana Ioniţă, Costin Dogioiu;

Detalii despre spectacol şi bilete aici.

 

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2019 . Designed by: Livedesign