Bucurestii Vechi si Noi

Dani Popescu jonglează cu aparența sa fizică și cu personalitatea sa impunătoare

25 ianuarie 2017 Bucurestii Vechi Si Noi Semnalari Culturale, Texte si pretexte

 

Sărbătorim astăzi un actor drag nouă, legat de Teatrul Nottara printr-o viaţă artistică împlinită, care numără zeci de roluri şi spectacole de succes. Impunător, la prima vedere dur, Dani Popescu jonglează cu aparenţa fizică şi cu personalitatea sa surprinzătoare: relaxată, binevoitoare, cu un umor imprevizibil şi cu o rafinată inteligenţă scenică.

El reuşeşte să abordeze personaje care stârnesc în spectator acel amestec ciudat de nelinişte, curiozitate şi simpatie. Familia Nottara îi urează un călduros ”La mulți ani!” alături de cei dragi și de scena teatrului.

Comedia, drama sau teatrul absurd, texte clasice ori contemporane, toate îi vin mănuşă!

În stagiunea actuală îl puteţi vedea jucând în mai multe producţii ale Teatrului Nottara. Personajele pe care le aduce pe scenă sunt diferite, cu un bogat istoric personal şi cu un spirit complex: Fred din Funcţionarul destinului de Horia Gârbea (regia: Anca Maria Colţeanu),, Sir John din Mult zgomot pentru nimic de William Shakespeare (regia: Diana Lupescu), Thibaud din Vacanţă în Guadelupa de Pierre Assous (regia: Diana Lupescu) şi Gatokai din Aniversarea de Thomas Vinterberg şi Mogens Rukov, în regia lui Vlad Massaci.

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2018 . Designed by: Livedesign