O noapte furtunoasa la teatrul Arte dell’Anima

 

Pe 11 februarie 2017, de la ora 19:00, Teatrul Arte dell’Anima prezintă o nouă reprezentație a celei mai recente producții ale sale – „O noapte furtunoasă”, de I.L. Caragiale, în regia lui Florin Liță. Distribuția este formată din: Alexandru Banciu (Jupân Dumitrache sau Titircă Inimă-Rea), Adrian Piciorea (Nae Ipingescu), Mircea Alexandru Băluță (Chiriac Sotirescu), Vlad Lință (Spiridon Ionescu), Voicu Aaniței (Rică Venturiano), Vlad Brumaru (Ghiță Țircădău), Bianca Cuculici (Veta Dumitrache), Ana Crețu (Zița Venturiano). Scenografia este semnată de Ioana Colceag.

Un spectacol proaspăt, o viziune nouă a comediei lui Caragiale. O distribuție formată exclusiv din actori foarte tineri, aflați la început de carieră, „O noapte furtunoasă” de la Teatrul Arte dell’Anima prezintă mahalaua românească de început de final de secol XIX într-o manieră actuală, subliniind contemporaneitatea operei lui I.L. Caragiale.

Astfel, cocheta sală a Teatrului Arte dell’Anima este transformată cu totul și își așteaptă spectatorii care vor deveni parte din spectacol, luând parte la acțiunea gândită de Caragiale și reconstruită de tânărul regizor Florin Liță. Nu ratați, deci, șansa de a fi prezenți la un spectacol care vă amuza, vă va detensiona, dar și care vă va pune pe gânduri. Și, așa cum și-a propus de la deschiderea sa, Teatrul Arte dell’Anima vă promite întâlnirea cu și descoperirea unor tineri artiști talentați pe care îi veți aplauda și în viitor.

Ne dorim ca publicul să simtă că face parte din spațiul de joc. De aceea, regia este gândită să includă întreg spațiul teatrului, nu doar scena; casa lui Jupân Dumitrache este chiar clădirea teatrului; iar spectacolul depășește îngrădirea impusă de scenă, existând părți din spectacol care se vor juca pe stradă, în „văzu’ lumii”, vorba lui Nenea Iancu.

Vă invităm, așadar, pe 11 februarie 2017, de la ora 19:00 la spectacolul „O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale, la Teatrul Arte dell’Anima (str. Făinari nr. 17D). Biletele se găsesc la sediul teatrului. Rezervări la tel. 0733.060.033. Mai multe detalii și pe adresa office@artedellanima.ro.

 

Teatrul Arte dell’Anima – Din suflet pentru Artă!