Bucurestii Vechi si Noi

Unde sunt utilajele de deszapezire?

08 februarie 2017 Bucurestii Vechi Si Noi Bucurestii noi

De data aceasta, Administratia Locala chiar a fost luata pe nepregatite. Probabil, fiind convinsi ca a venit primavara, edilii le-au dat liber celor de la deszapezire, ca sa se duca si ei la strand, la terasa, la cate o bere si-un mic… Numai ca vremea capricioasa, influentata de schimbarile astea climatice perfide, a facut ca, in februarie, cine se mai gandea, sa vina ninsoarea, din nou.

Asa se face ca, desi ninge destul de asezat, carosabilul prezinta strat de zapada de 1-2 centimetri, pe arterele principale. Iar utilajele de deszapezire sunt greu de gasit.

Acum, e de inteles sa te surprinda ninsoarea, in februarie, da’ poate, totusi, ii chemati pe baieti de la stranduri, de la gratare si mititei cu bere, sa dea putin la zapada. Ca doar n-or fi plecat toti la mare.

Cu toate ca imaginile sunt clare, Primaria Capitalei a transmis un comunicat de presa, prin intermediul caruia informeaza ca 241 de utilaje si 1.200 de operatori manuali actioneaza pentru degajarea zapezii si imprastierea de material antiderapant pe arterele principale, dar si pe strazile secundare. Potrivit Municipalitatii, s-a lucrat si pe timpul noptii.

sursa-http://bucurestifm.ro/

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2018 . Designed by: Livedesign