Bucurestii Vechi si Noi

Publicitatea este ok, dar nu la modul agresiv pe outdoor în care se practică în București și în alte orașe.

15 martie 2017 [Raiden] Bucurestii noi

Cei de la Bucureştiul între Da şi Nu au obținut victorie până la capăt și au eliberat total de mesh-uri publicitare blocurile-monument Adriatica-Trieste (stânga) și Agricola-Fonciera (dreapta) din Piața Națiunile Unite. Cum au făcut asta? Depunând sesizări și punând autoritățile locale să-și facă treaba pentru care sunt plătite.

Pentru a se asigura că meshurile nu reapar, adminii paginii vor depune o nouă sesizare prin care vor cere și îndepărtarea cadrelor metalice pe care se agățau mesh-urile. Apoi, ideală ar fi o restaurare ca la carte a fațadelor emblematice, dar deja cerem prea mult și intrăm în domeniul fanteziei.

Publicitatea este ok, dar nu la modul agresiv pe outdoor în care se practică în București și în alte orașe. Nu e posibil ca centrul capitalei, plin de clădiri istorice, să devină un imens panou publicitar. Afișajul stradal trebuie reglementat strict, astfel încât mesh-urile, bannerele și alte forme de display să nu mai fie atât de agresive, să nu mai strice fațadele înfigând pe ele cadre metalice și să nu mai compromită imaginea orașului.

Nu te aștepta ca autoritățile să se autosesizeze, pune-le la treabă dacă observi nereguli. De-aia avem autorități locale, să administreze Bucureștiul în numele nostru.

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2018 . Designed by: Livedesign