Bucurestii Vechi si Noi

Spațiul public din Bucureşti…

20 aprilie 2017 [Raiden] Bucurestii noi

La o lună și jumătate de când am semnalat batjocura la adresa pietonilor de pe marginea platformei de la Piața Unirii unde intră Dâmbovița în subteran, Primăria Capitalei s-a învrednicit să înlocuiască dalele sparte.

Dalele puse acolo acum 2 ani de administrația Oprescu, scumpe și de foarte slabă calitate, au fost montate pe zăpadă şi temperaturi negative, iar alinierea şi bătătorirea lor (inclusiv cu pregătirea stratului de dedesubt) s-au făcut în batjocură. Ca atare, trotuarul ăsta arăta ca după război, plin de gropi, dale sparte sau nefixate, pe care pietonii călcau sau le ocoleau.

Spațiul public din Bucureşti, începând cu cel pietonal (trotuare, piațete, etc.) e aglomerat şi agresat de maşini parcate aiurea sau de schele/panouri publicitare puse alandala. Mai mult, spațiul pietonal nu a arătat nicicând mai degradat şi mai mizerabil. Fă o plimbare de la Unirii la Universitate sau Romană şi convinge-te.

Nu festivalurile, bâlciurile şi chermezele ar trebui să fie prioritare pentru actuala administrație Firea, ci lucrurile care contează cu adevărat pentru cetățeni.

 

foto: Răzvan Goldstein

via-Rezistența Urbană

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2018 . Designed by: Livedesign