Bucurestii Vechi si Noi

Rooftop Cinema: Bucharest ShortCut Cinefest a ajuns la ediția 15

30 august 2017 Bucurestii Vechi Si Noi Evenimente

Rooftop Cinema: Bucharest ShortCut Cinefest a ajuns la ediția 15. Organizatorii evenimentului ne-au obișnuit cu o selecție suprinzătoare de filme cu variate teme și nuanțe, îmbinate eclectic într-un registru al actualitatii cinematografice internaționale, ce vor fi vizionate într-o atmosferă caldă, primitoare și fertilă pentru polemici prelungite.

”Procesăm toate amintirile strânse în zilele cu soare aprins și ne bucurăm de fiecare în parte, cu briza urbană pe umăr, la apus, chiar în ultima seară de vară. Cadru de film. Cu noi și voi.
Ultimele filme scurte de vară marca ShortCut au-gust tot la înălțime, pe acoperișul de la Deschis Gastrobar, pe 31 , de la ora 20.

Lăsăm să ruleze, în tandem cu poveștile noastre, 10 scurtmetraje din categorii diverse:
ficțiune / student film / documentar / experimental /music video

Nu uităm nici de proiecția specială în parteneriat cu Feel The Reel – International Film Festival din Glasgow, United Kingdom”, anunță organizatorii pe pagina de facebook a evenimentului .
Filmele beneficiază exclusiv de subtitrare în limba engleză.
Intrarea este liberă. 


Eveniment oferit de: Motion Music Network
Găzduit de: DESCHIS Gastrobar
Parteneri: IMDbFeel The Reel International Film Festival, Unteatru, Raftul cu ideiBucharest City AppRevista Arte şi MeseriiIQads, Aarc (All About Romanian Cinema), MovieNews.ro, Plic.O revista, Munteanu, Kaya Print


Imagini mișcătoare susținute de EPSON

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2018 . Designed by: Livedesign