Bucurestii Vechi si Noi

Cea mai penibilă agitație anuală este cea legată de numărul foarte mic de școli care au autorizație de incendiu.

13 septembrie 2017 [Raiden] Bucurestii noi

 

Dezinformarea funcționează pentru că este super catchy să pui în titlu că un gaziliard de școli nu sunt autorizate la incendiu, dar e mai greu să explici de ce.

Păi in primul rând pentru că momentan este suspendată național pentru oricine obligația de a obține autorizația de incendiu. Da, ați citit bine. Atât guvernele PSD cât și Cioloș au considerat că e mai bine să nu streseze oamenii cu norme de incendiu atâta timp cât ușile de evacuare a unor stabilimente nu sunt blocate de tomberoane sau sudate în poziția închis.

Apoi, școlile nu sunt autorizate pentru că numai clădirile sau activitățile noi se autorizează. Normele de securitate la incendiu se schimbă de câteva ori pe an. Ar fi ridicol ca toată lumea să-și modifice clădirea ori de câte ori apare un standard nou pentru încuietori sau panouri senviș.

Școlile astea sunt toate în funcțiune din 1970 sau și mai devreme fiindcă atunci chiar se construiau școli și spitale. Sigur că ar fi bine să se construiască acum mai multe școli noi, autorizate.

Dar e ridicol să vrei să fie toate autorizate după standarde actuale. Sau închise. Ce se poate face este o verificare caz la caz să se vadă dacă se pot implementa evacuări mai bune, alarme performante, etc.

Oricum nu înțelegem de ce face asociația Accept gălăgie pe tema asta, ei ocupându-se cu problemele LGBT. În pragul unui referendum care va pune la pământ drepturile persoanelor LGBT, pare că Soros dorește mai multă agitație politică care să prindă la persoane hetero. Bravo, Soros!

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2018 . Designed by: Livedesign