Teatrul Elisabeta şi-a deschis porţile pentru noua stagiune!

Cele mai de succes comedii sunt la Teatrul Elisabeta! În această săptămână iubitorii de teatru pot participa la două comedii spumoase ce stârnesc râsetele copioase în lumea întreagă: “Încă nu, dar o să fie…” şi “O căsnicie liniştită”.

“Încă nu, dar o să fie…” are prima reprezentaţie din stagiunea 2017-2018, vineri, 29 septembrie, ora 19:00. Producţia Teatrului Elisabeta, “Încă nu, dar o să fie…”, este o adaptare după piesa “Not now darling” a dramaturgilor britanici Ray Cooney şi John Chapman, este o comedie de excepţie în care o haină de blană buclucaşă produce situaţii imprevizibile.

Din distribuţia reprezentaţiei din data de 29 septembrie fac parte Aurelian Temișan, Gabi Costin, Alexandra Velniciuc, Monica Davidescu / Valeria Stoian, Vasile Calofir, Mirela Stoian, Ştefan Velniciuc, Anca Dinicu, Raluca Ghervan, Daniel Nuţă, Teodora Daiana Păcurar.

Sinopsis “Încă nu, dar o să fie…”:

De la bun început, spectatorii sunt introduşi în spaţiul exclusivist al unui salon de blănuri de lux din Londra. Aici îl regăsim pe Gilbert, proprietarul salonului şi pe partenerul său de afaceri, Arnold.

Pentru a o impresiona pe viitoarea sa amantă, Janie, fără a-i da însă nimic de bănuit soţului acesteia, Gillbert pune la cale o tranzacţie buclucaşă. La ce mijloace apelează amanta pentru a-i manipula pe cei doi bărbaţi? Cum se intensifică acţiunea când soţia lui Gilbert îşi face subit apariţia în magazin? Ce se întâmplă când în peisaj apare amanta soţului lui Janie? Ce se întâmplă când Gilbert aruncă totul asupra lui Arnold deşi acesta este constant uimit de virajele rapide ale acestui complot?

Hai să afli la faţa locului care este soluţia ieşirii din această situaţie imposibilă şi a cui va fi, în cele din urmă, blana mult râvnită!

Regia spectacolului este semnată de Şerban Puiu, regizorul producţiilor Teatrului Elisabeta “Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!”, “Boeing Boeing”, “Încurcătură la nivel înalt”, “ Las’ că ştim noi!” iar scenografia de Ion Molete.

Pentru informaţii suplimentare, www.TeatrulElisabeta.ro I 0727.703.703.

Pentru bilete online: https://goo.gl/NXEbqs.

 

“O căsnicie liniştită” are prima reprezentaţie din stagiunea 2017-2018 sâmbătă, 30 septembrie, ora 17:00. “O căsnicie liniştită” este una dintre cele mai de succes piese ale dramaturgiei britanice iar Noël Coward – cel mai jucat autor englez, după Shakespeare. Premiera de la Londra a avut un succes răsunător, astfel încât textul s-a montat, în scurt timp, şi la New York, pe Broadway. A primit numeroase premii, printre care şi “Tony Awards”, premiu ce recunoaşte excelenţa în teatrul profesionist american.

Distribuţia spectacolului este formată din Corina Dănilă, Silviu Biriş, Doina Antohi şi Ştefan Ruxanda.

Sinopsis “O căsnicie liniştită”:

“O căsnicie liniştită” este o comedie vârtej despre iubirea reaprinsă, pasiune şi…conflict. Dragostea pătimaşă şi gelozia declanşează veşnicul război dintre sexe, război care în “O căsnicie liniştită” stârneşte râsul şi temperează încăpăţânările eroilor. Patru tipologii diferite de personaje se intersectează în ceea ce ar trebui să fie o lună de miere ce debordează de iubire şi fericire. În schimb, luna de miere devine stimulentul pentru ca sentimente vechi, aparent stinse, să fie descoperite ca încă vibrante.

Amanda şi Elyot, divorţaţi unul de celălalt după un mariaj tumultos, liniştiţi după cei 5 ani scurşi de la ultima lor întâlnire, îşi reîncep viaţa conjugală cu alţi parteneri. Ghinionul (sau poate norocul), face ca în prima noapte din luna de miere, aceştia să nimerească acelaşi hotel, acelaşi etaj, camere alăturate. Reîntâlnirea lor de pe terasă se finalizează cu o evadare la Paris, în ciuda proaspetelor jurăminte de dragoste faţă de actualii lor soţi. “O căsnicie liniştită” este o satiră socială neconvenţională, o comedie romantică de excepţie.

Regia, traducerea şi adaptarea piesei este semnată de Ştefan Ruxanda iar scenografia de Anca Cernea.

Pentru informaţii suplimentare, www.TeatrulElisabeta.ro I 0727.703.703.

Pentru bilete online: https://goo.gl/xcmMcz.

Teatrul Elisabeta este un loc special în care se îmbină actul artistic, cu divertismentul şi socializarea. Este un loc în care arta nu este o experienţă pasivă, este un loc în care se formează şi se consolidează o comunitate – comunitatea celor care vor să experimenteze arta şi divertismentul de calitate. Teatrul Elisabeta este situat în centrul Bucureştiului, în imediata apropierea a parcului Cişmigiu, pe bulevardul Regina Elisabeta nr 45, la etajul 2 al unei clădiri monument istoric.