Bucurestii Vechi si Noi

Revista Zeppelin‎Seara de filme suedeze + PUCK

10 octombrie 2017 Bucurestii Vechi Si Noi Semnalari Culturale

Duminică, 15 octombrie, de la ora 19 la Expirat – Halele Carol (Str. Constantin Istrati nr. 1, București)
Intrarea liberă

Scurte dar intense, scurte dar dinamice, scurte dar foarte suedeze. De la experiment la filme de autor, de la ficțiune la documentar sau animație, câteodată de râs și câteodată de îngândurat, vă propunem o panoramă a celei mai proaspete cinematografii suedeze. Ok, și ceva lung și narativ ca să nu omitem nimic.

+
primii veniți primesc surprize de la H&M
+ pavilionul mobil PUCK
……………………..…….
Organizat de: Ambasada Suediei și Zeppelin
Proiect cultural finanțat de Ordinul Arhitecților din România – OAR, din Timbrul arhitecturii.
Proiect cultural finanțat în cadrul Programului cultural București Oraș participativ de catre Primaria Municipiului Bucuresti prin Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti ARCUB.
Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național – AFCN.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării
Cu sprijinul: H&M, IKEA, Scania, Skanska, Ecolor, Papyrus, Absolut, Securitas.
Parteneri: Muzeul Național de Artă Contemporană – MNAC, Asociația pentru Inovație în Arhitectură – Casa A.I.A./Concrete House, Gala Societății Civile – Proiect Diploma, Asociația Ateliere fără Frontiere, Expirat – Halele Carol.
Parteneri media: Arhitext, Bucureștii vechi și noi, Cărturești, Designist.ro, Feeder.ro, Graphic Front, Ideaslab, Igloo, IQads, Modernism, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Șapte Seri, The Institute.

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2018 . Designed by: Livedesign