Bucurestii Vechi si Noi

Lente‎ în Recreația – Luna prieteniei

16 noiembrie 2017 Bucurestii Vechi Si Noi Semnalari Culturale

Duminică, 19 noiembrie, îi așteptăm pe cei mici la un spectacol de pantomimă, urmat de un atelier alături de actorul Alexandru Pribeagu.
Cei mici au imaginație bogată, iar la atelierul de pantomimă ei sunt învățați și încurajați să o exploateze cât mai mult. Prin jocuri și exerciții de coordonare, de motricitate și de ritm, copiii vor avea ocazia să se joace cu mișcările corporale, să realizeze improvizații și să interpreteze situații.

=== Taxa de participare: 40 lei/copil. Recomandat copiilor de peste 4 ani. Rezervări la cafea@lente.ro sau 021 210 96 96

=== Ce vom face?
*** Prima parte: Spectacolul
Spectacol vizual interactiv pentru copii, care îmbină poezia cu umorul. Spectacolul are ca scop să-i introducă pe copii în lumea magică a pantomimei, un gen teatral care îi uimește și minunează pe cei mici și îi face să-și lucreze imaginația. Spectacolul îi va trimite pe copii într-o lume magică și imaginară și le va servi ca exemplu pentru a ilustra cum mima poate fi un limbaj și corpul un mijloc de exprimare prin care ei pot transmite stări, emoții și chiar povești.
***A doua parte: Atelier ludic – introducere in tehnica pantomimei
În a doua parte copiii vor participa la un atelier practic de introducere în arta pantomimei.
Program:
jocuri și exerciții de coordonare si motricitate
jocuri și exerciții de improvizație
tehnică de pantomimă
exerciții de ritm și muzicalitate in spațiu

=== Trainer: Alexandru Pribeagu
Alexandru este actor și artist-mim. A început să joace de foarte tânăr în trupa de teatru a liceului Francez din București. Și-a continuat pasiunea pentru teatru la Paris, unde s-a decis să-și facă o meserie din asta. A urmat cursurile Universității Paris 3 Sorbonne-Nouvelle, ale Universității Paris 8 Vincennes Saint-Denis și ale Academiei Europene de Teatru Corporal Magenia. Pentru a-și perfecționa tehnica de joc, a participat la mai multe stagii Actor Studio și Grotowski.

Continuu – Studio pentru Dezvoltare prin Artă este locul în care artele se întâlnesc, se îmbină, se completează și potențează reciproc, pentru a-ți oferi cadrul ideal pentru o dezvoltare continuă și completă.
Coordonate de Smaranda Caragea, actriță și trainer cu peste 10 ani de experiență, atelierele Continuu Studio din cadrul Recreația vor pune la dispoziția copiilor o gamă variată de tehnici de dezvoltare continuă prin arta actoriei, art-therapy, psihoterapie, desen, animație.

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2018 . Designed by: Livedesign