Bucurestii Vechi si Noi

Proiectele comune vor „continua în continuare”.

06 noiembrie 2017 [Raiden] Bucurestii noi

Suntem curioși cât de eficientă va fi linia asta de autobuze dedicată muzeelor, știind cum e traficul în București și coroborat cu programul individual al fiecărei instituții. Și mai interesant e cum ajung autobuzele pe străzi înguste cu mașini parcate pe lateral, unde se găsesc anumite muzee. Încă un gest de PR care în practică nu e chiar ok. Firea spune că autobuzul muzeal vine la jumate de oră, asta cum a calculat-o, a considerat că e zero trafic auto pe șosele?

Am vrea să știm cât de profitabile sunt autobuzele turistice existente deja, gestionate de Ministerul Turismului. Autobuzele alea trec deja pe lângă niște muzee, deci ce facem, dublăm linia ministerului cu o linie a primăriei?

Auzim de asemenea că PMB a înființat o Companie de Turism și că se apucă de angajări acolo. Probabil acestea se vor face transparent și vom avea experți pe turism care vor promova Bucureștiul așa cum merită orașul ăsta. Glumim, cel mai probabil o să toace bani pe inițiative jenante și irelevante, cum ne-au obișnuit.

Ministrul Culturii, Romașcanu (PSD), un om cu zero realizări până acum, a spus că proiectele comune Minister-Primărie vor „continua în continuare”.

#prioritati

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2018 . Designed by: Livedesign