Bucurestii Vechi si Noi

Bucharest InstaCorner [Part One] Opening

04 decembrie 2017 [Raiden]

FACT ► Comunitatea de Instagrammeri din București se mărește pe zi ce trece, așa că merită un eveniment pe cinste, la final de 2017

EXPO ► Vino să inaugurăm împreună cea mai mare expoziție Instagram organizată vreodată în România și să cunoști live alți Instagrammeri! O să fie ca un fel de Instameet, dar cu mult mai multe fotografii, de data asta printate și câteva surprize 🙂

CINE & CE? ► 36 de Instagrammeri locali, 72 de fotografii minunate din București și o grămadă de abordări în explorarea si fotografierea orașului, toate la BUCHAREST INSTACORNER Part One. O să vezi Bucurestiul iarna, toamna sau în orice alt anotimp, asa cum este văzut de Instagrammeri.

UNDE & CUM? ► Expoziția e găzduită de unteatru (instagram.com/unteatru), un hub cultural neconvențional/teatru independent iar fotografiile expuse sunt printate de prietenii noștri de la Instantly.be (instagram.com/instantly.be), un serviciu super tare prin care pozele tale de pe Instagram prind viață.

VIZITARE ► Expoziția e deschisă timp de o lună, până la jumătatea lunii ianuarie 2018, așa că ai destul timp să treci pe acolo, să admiri fotografiile, să găsești inspirație, să le dai Follow expozanților și să ne spui și nouă ce părere ai!

INTRARE LIBERĂ

 

 

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2018 . Designed by: Livedesign