Bucurestii Vechi si Noi

Tu cu ce statuie din lista asta te vei poza?

04 decembrie 2017 [Raiden] Bucurestii in istorie

Un consilier general de la USR a cerut o listă oficială de la PMB cu statuile cu care se va procopsi Bucureștiul în „Anul Centenarului Marii Uniri”, 2018. Aruncați și voi un ochi.

Bucureștiul are deja destule statui și monumente de for public, unele absolut inutile, altele prost executate, altele prost amplasate sau toate astea la un loc. Am obosit să vorbim despre faptul că administrația Firea trăiește într-o altă realitate decât Bucureștiul real.

Bucureștiul real are probleme infinit mai mari decât așa-zisa lipsă de statui. Poate vă întrebați de ce statui, pe lângă târguri, concerte și festivaluri? Pentru că-s cel mai ușor de cheltuit bani de la buget, iar rezultatul e instant, e palpabil, e pozabil. Apoi se mândrește PMB cu ce multă treabă a făcut. De ce să se chinuie PMB să amelioreze sau să rezolve probleme sistemice, structurale, specifice sau recurente ale capitalei? Mai bine orgie de statui.

Tu cu ce statuie din lista asta te vei poza?

sursa-Alexandru Gâdiuță[text si foto]

Statui, statui, statui. Astea se pare că sunt prioritățile Primăriei Capitalei în ultimul timp. S-au tot inaugurat și se vor inaugura în continuare.
Am depus o cerere pentru a afla costul acestor ”proiecte” și cine sunt câștigătorii contractelor.
Un total de 50 miloane de RON pentru 12 statui.
Asta în timp ce sunt atâtea alte probleme în București…

 

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2018 . Designed by: Livedesign