Bucurestii Vechi si Noi

Capitala are probleme majore care nu-și găsesc rezolvarea.

13 iunie 2018 [Raiden] Bucurestii noi

Ok, nu ne interesează beef-ul Angelei Gheoghiu cu Gabriela Firea, însă ne-a atras atenția o informație din comunicatul Primăriei București:

„În data de 15 septembrie 2017, cu ocazia Zilelor Bucureştiului, soprana Angela Gheorghiu a concertat în Piaţa Constituţiei din Capitală. Onorariul plătit de Primăria Municipiului Bucureşti prin ARCUB, pentru concertul susţinut de soprana Angela Gheorghiu a fost de 144.906 euro, inclusiv TVA.”

O fi vorba despre o soprană celebră, însă absolut nimic nu justifică suma astronomică plătită de PMB/ARCUB: aproape 150.000 euro! Noi de ani buni criticăm risipa banului public pe activități de imagine, irelevante pentru București și bucureșteni, suntem printre puținii care fac asta. ARCUB și CREART, două instituții culturale din subordinea Primăriei Generale (de ce două?) au bugete anuale de peste 10 milioane euro (de fapt spre 13-15), le toacă și nu se vede niciun rezultat concret. ARCUB și CREART sunt foarte secretoase. Dacă întrebi, nu afli cât sparg pe festivaluri și ce onorarii iau artiștii care prestează acolo. A fost nevoie s-o enerveze Gheorghiu pe Firea ca să iasă la iveală o sumă nesimțită. Bun așa, PMB se autofaultează și acum se confirmă ce orgie pe bani publici e la ARCUB și CREART.

Am vrea să vedem niște anchete serioase care să vizeze cheltuirea excesivă și jignitoare pentru contribuabili a banilor bucureștenilor de către aceste două instituții din subordinea PMB în special în administrațiile Oprescu și Firea, în condițiile în care capitala are probleme majore care nu-și găsesc rezolvarea.

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2019 . Designed by: Livedesign