Bucurestii Vechi si Noi

Închisă ermetic într-o instituție unde e înconjurată de yesmeni, obișnuită doar să fie lăudată, Firea a dat piept cu realitatea dură, cu cetățeni care n-o simpatizează.

12 iunie 2018 [Raiden] Bucurestii noi

Gabriela Firea, primarul general al Bucureștiului, huiduită la scenă deschisă pe Arena Națională, la ceremonia de sărbătorire a Simonei Halep după victoria de la Roland Garros.

Închisă ermetic într-o instituție unde e înconjurată de yesmeni, obișnuită doar să fie lăudată, Firea a dat piept cu realitatea dură, cu cetățeni care n-o simpatizează. Deși cel mai probabil huiduielile au fost generate de apartenența ei la la PSD și de recentul miting PSD, ele sunt binemeritate. În tribune nu erau directorii ARCUB sau CREART, nici directorul Muzeului Municipiului București, nici șeful Poliției Locale București, erau cetățeni de rând. (Edit: din anumite poze pe net se vede clar că au fost și grupuri/oameni care protestează de un an jumate împotriva PSD)

De 2 ani de când e primar general, Gabriela Firea a urmărit constant o agendă care doar în viziunea PMB e a orașului. Agenda reală a cetățenilor, a Bucureștiului, plină de probleme serioase, n-a primit atenția cuvenită. Dacă am fi fost și noi pe Arena Națională, am fi huiduit-o pe Firea pentru eșecul de a fi un primar general pe bune, nu doar tăietor de panglici și vedetă de exerciții de PR. Sigur, ceva-ceva s-a mai făcut, dar total insuficient, la 2 ani de mandat orașul arată jalnic, aproape în fiecare zi semnalăm o problemă.

Edit: opinia Gabrielei Firea:
https://m.facebook.com/story.php…

Edit 2: Firea și-a dezactivat temporar pagina, în urma criticilor. A mai făcut asta și cu alte ocazii. Ne pare rău că primarul general nu înțelege să comunice cu cetățenii, chiar dacă îi reproșează diverse lucruri

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2019 . Designed by: Livedesign