Bucurestii Vechi si Noi

Instameet x Burger Van Home

06 iulie 2018 [Raiden] Semnalari Culturale

E vară! Poate cel mai delicios Instameet de până acum din București se-ntâmplă joi, 12 iulie, la Burger Van Home!

Ne vedem la 19:00 în Piața Rosetti, pe colțul bulevardului Carol I cu strada Speranței (la Raiffeisen Bank). Ne plimbăm cu Cristi Radu (raidenbucharest pe Instagram) prin zonă, apoi aterizăm pe str. Speranței nr. 6 la parter, la Burger Van Home, cel mai nou loc cu burgeri super buni deschis în București!

Ce merge cel mai bine cu burgerii? O bere craft rece numai bună pe vremea asta, așa că Zaganu vine să-ți răcorească setea în timp ce socializezi cu creatori de conținut, fotografi și oameni din comunitatea locală de Instagrammeri. O să poți degusta și bunătăți dulci de la Pancake Planet. Invită-ți prietenii Instagrammeri și hai să cunoști oameni din comunitate pe care poate-i ai la Follow dar nu-i știi live, dar și să descoperi Instagrammeri noi!

Burger Van a luat ființă în 2014, când s-a deschis primul food truck din București, un prim pas integral în dezvoltarea scenei de street food din România. În prezent brandul Burger Van deține două food-truck-uri și două locații fixe. Burger Van Home e a doua locație fixă adăugată în portofoliu, pentru a potoli pofta de burger a bucureştenilor. Conceptul adoptat este cozy, primitor și cald, fix “ca acasă”. Această filosofie încearcă să o aplice tuturor produselor lor. Au început coloborări cu producători locali de legume, de brânză și de carne, pe care vor să le mențină și să le crească, pentru a crea un concept sustenabil și mâncare de calitate.

► Meetup: Piața Rosetti (colțul bd. Carol I cu str. Speranței, Raiffeisen Bank)

► Hashtag-uri oficiale: #burgervan #burgervanhome #burgervanbucuresti #bucurestirealist

instagram.com/burgervanbucuresti
instagram.com/raidenbucharest

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2019 . Designed by: Livedesign