Bucurestii Vechi si Noi

Eveniment muzical – Alex Militaru și prietenii săi

08 august 2018 Bucurestii Vechi Si Noi Evenimente

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează vineri, 10 august, în Grădina Valorilor Românești (intrarea Pridvorului – Parcul Lumea Copiilor), începând cu ora 19:00, evenimentul muzical ”Alex Militaru și prietenii săi”, prin care sprijină de timpuriu afirmarea tinerelor talente, avându-l în centru pe ”micuțul, dar promițătorul saxofonist Militaru Alex Florin”, cum a fost deja denumit de presa centrală.

Alex s-a remarcat în acest an pe scena Concursului Allegria unde a interpretat într-un mod original două piese muzicale diferite ca stil, compoziție și tonalitate.

Alex este elev în clasa a 5-a la CNA Dinu Lipatti din București, clasa de saxofon. În paralel, el studiază și pianul, ia lecții de canto și participă la numeroase concerte și concursuri naționale. Este de asemenea saxofonist în cadrul Orchestrei Ciocârlia junior.

În cadrul evenimentului, copiii de la Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti din București, ce fac parte din Orchestra Ciocârlia junior (cu vârste între 10 și 13 anișori) își vor proba veleitățile artistice în spiritul prieteniei și bucuriei, interpretând piese atât instrumental la vioară și saxofon, cât și vocal.

Pe scenă vor cânta și prietenii săi: Fronea Eduard George, Ursachi Andriescu Andreea Sara, Ochea David Andrei, Sandu Cristian, Molea Vlad și alții. Evenimentul se va încheia cu un mini-recital oferit de Orchestra Ciocârlia junior.

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2019 . Designed by: Livedesign