Bucurestii Vechi si Noi

Până la sfârșitul anului vom ști când vine autobuzul…?!

12 septembrie 2018 Bucurestii Vechi Si Noi Bucurestii noi

Compania Radcom a câștigat contractul de furnizare a echipamentului necesar pentru implementarea unui sistem de informare a pasagerilor, ca urmare a unei licitații organizate de Regia Autonomă de Transport București (RATB). Valoarea contractului este de 915 mii lei (198,67 mii euro), fără TVA.

În cadrul proiectului, Primăria Municipiului București și RTAB vor implementa un sistem informatic prin care călătorii vor putea să-și aleagă ruta optimă între două puncte de pe raza Municipiului București, fiindu-le comunicat și timpul estimat de așteptare până la sosirea vehicululul dorit.

Pasagerii vor beneficia de aceste informații prin intermediul unei aplicații pentru telefoane mobile de tip smartphone, atât pentru sistemul de operare “Android”, cât și pentru sistemul de operare “iOS”, care ocupă, în prezent, peste 99% din piața de profil. Această aplicație pentru telefoanele mobile va fi pusă la dispozitia călătorilor până la sfârșitul acestui an, cu titlu , astfel că autobuzele, troleibuzele și tramvaiele de pe toate liniile vor fi vizibile în aplicație pentru călători.

sursa-bucurestifm.ro

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2019 . Designed by: Livedesign