Scara Pisicii

Totul începe într-un bar, unde se și termină, pentru că cineva moare și acesta e, în general, semn clar de final.
După ce începe și până ajunge să se termine, se expune languros o problemă rămasă nerezolvată de mii de ani, care apasă în mod evident întreaga societate: cum anume, precis și clar, se bat două femei pentru un bărbat?
Conform studiilor ce au acoperit acest subiect delicat, ele fie își aruncă reciproc perne pufoase de la una la alta, sperând ca adversara să plesnească, de la sine, de epuizare, fie – dacă publicul acceptă astfel de refulări scenice –se luptă seminud, în lavă albă, într-un spațiu special amenajat în acest sens.
Cu alte cuvinte, o mascaradă comercială, construită vizual de neinițiați, în jurul unei grave situații, pentru că este de la sine înțeles că nimeni nu își poate dori cu adevărat să rămână singur în baia eternității.
Așadar, un Cat Fight veritabil, construit în jurul unei documentări asidue, formulat în urma unei analize stufoase, cu durata fixă de aproximativ o oră.
Vă invităm să descoperiți dacă femeile se războiesc cu adevărat sau doar așa…în termeni corect politici, cu grijă să nu agreseze ochii sensibili ai spectatorului.

Spectacol precedat de conferinţa-spectacol „Retorica declaraţiei de dragoste” (cu Sebastian Grama).

Intrare liberă. Donaţii recomandate 30 RON.

 

  • 25 Septembrie la 19:00 – 21:30
  • Clubul Țăranului

    Strada Monetariei, nr. 3, 011341 București