Bucurestii Vechi si Noi

Scara Pisicii. Comedie neagră.

10 octombrie 2018 Bucurestii Vechi Si Noi Semnalari Culturale

Scara Pisicii
de Katalin Thúroczy
Cu: Cătălina Mustață și Ana-Maria Oglindă
Regia: Popescu ❤

 20:00 – 21:00
OCT12
Spice Club

Calea Victoriei nr.21-23, 021841 București

DURATA spectacol: 1 ora.

Totul începe într-un bar,unde se și încheie…
După ce începe și până ajunge să se termine, se expune languros o problemă rămasă nerezolvată de mii de ani, care apasă în mod evident întreaga societate: cum anume, precis și clar, se bat două femei pentru un bărbat?
Conform studiilor ce au acoperit acest subiect delicat, ele fie își aruncă reciproc perne pufoase de la una la alta, sperând ca adversara să pleznească de la sine de epuizare, fie- dacă publicul acceptă astfel de refulări scenice- se luptă,seminud, în lavă albă, într-un spațiu special amenajat în acest sens.
Cu alte cuvinte, o mascaradă comercială, construită vizual de neinițiați, în jurul unei grave situații, pentru că este de la sine înțeles că nimeni nu își poate dori cu adevărat să rămână singur în baia eternității.
Așadar, un Cat Fight veritabil, construit în jurul unei documentări asidue, formulat în urma unei analize stufoase, cu durata fixă în jur de o oră.
Vă invităm să descoperiți dacă femeile se războiesc cu adevărat sau doar așa…în termeni corect politici, cu grijă să nu agreseze ochii sensibili ai spectatorilor.

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2019 . Designed by: Livedesign