Bucurestii Vechi si Noi

Metrorex a pus în vânzare 10 milioane de cartele speciale cu simboluri ale Centenarului

29 noiembrie 2018 Bucurestii Vechi Si Noi Bucurestii noi

Metrorex a pus în vânzare 10 milioane de cartele speciale cu simboluri ale Centenarului, iar pe Magistralele 1, 2 şi 3 vor circula două trenuri de metrou decorate cu însemnele României şi ale Centenarului, se arată într-un comunicat de presă al companiei, transmis joi AGERPRES.

„Din respect pentru cel mai important moment de unitate din istoria poporului român, anul acesta, Metrorex a pus în vânzare 10 milioane de cartele speciale cu simboluri ale Centenarului şi a pus la dispoziţia călătorilor pe Magistralele 1, 2 şi 3 două trenuri de metrou decorate cu însemnele României şi ale Centenarului”, se precizează în comunicat.

Pe de altă parte, Metrorex precizează că, în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, trenurile vor circula conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale.

În acest context, pentru a veni în întâmpinarea celor care vor să asiste la ceremoniile organizate cu ocazia Centenarului, să viziteze târgurile sau evenimentele specifice, compania anunţă introducerea de trenuri suplimentare pentru preluarea călătorilor în caz de flux mărit şi asigurarea unui confort optim, prin micşorarea intervalului de urmărire a trenurilor. AGERPRES

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2019 . Designed by: Livedesign