Bucurestii Vechi si Noi

Spectacolul pentru copii “Prințul broscoi”, în premieră la Teatru la Cinema

02 noiembrie 2018 Andrei Slavuteanul

Teatru la Cinema, proiectul cultural care are deja peste 80 de spectacole pentru copii în portofoliu, ne invită la o nouă premieră, cu spectacolul “Prințul broscoi”. Aceasta va avea loc duminică, 4 noiembrie, de la ora 17:30, la Teatru la Cinema din Centrul Comercial Auchan Titan, la cinematograful Cine Globe.

Regia îi aparține Magdei Frâncu, care propune o adaptare a celebrului basm al Fraților Grimm, într-un spectacol interactiv, recomandat copiilor cu vârste între 3 și 7 ani. Din distribuție fac parte actorii Irina Enache/Francesca Dogaru Alina Dumitrelea, Cristian Rus/ Daniel Marcu.

Teatru la Cinema este un concept inedit care facilitează accesul publicului larg la cultură, aducând spectacole de teatru în spațiul neconvențional din 12 cinematografe, aflate în principalele centre comerciale din București (8 locații), Focșani, Buzău, Pitești și Ploiești.

Biletele la premiera spectacolului “Prințul broscoi” costă 25 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii și pot fi cumpărate de la casa de bilete a cinematografului Cine Globe din Centrul Comercial Auchan Titan sau prin intermediul site-ului www.teatrulacinema.ro, unde este afișat și programul complet.

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2019 . Designed by: Livedesign