Bucurestii Vechi si Noi

Tendințele anului 2019: Culori pastelate folosite în decorarea saloanelor de evenimente, în aranjamente florale si imbracamintea domnisoarelor de onoare

17 aprilie 2019 Andrei Slavuteanul Semnalari Culturale

 

 

Tendințele anului 2019: Culori pastelate folosite în decorarea saloanelor de evenimente, în aranjamente florale si imbracamintea domnisoarelor de onoare

Dacă în anul 2018 violeta naturală a fost ”floarea vedetă” a evenimentelor private, împrumutându-și culoarea decorului și meniului, în anul 2019, deși se păstrează tendința florilor comestibile din farfurie, se pune accentul pe culorile pastelate (roz prăfuit, lila, galben verzui) dar se folosesc si culorile puternice precum burgundy, albastru marin, verde și auriu care impresionează și ies în evidență. Însă, indiferent de nuanța aleasă, trebuie să va asigurați că va exista o singură culoare vedetă a evenimentului (sau maxim 2 culori complementare).

 

În ceea ce priveste decorul, se folosesc aranjamentele florale ce par desprinse din natură si care imită copacii și plantele agățătoare, creând o atmosferă de poveste. Ajută și faptul că tendința, în ceea ce privește rochiile de mireasă, este de a se pune accentul pe rochiile simple, clasice și elegante, cu decorațiuni finuțe. În contrast cu acestea, tortul mirilor este amplu, impunător, împodobit cu flori și / sau fructe naturale, în funcție de specificul nunții. Florile criogenate au câștigat teren în acest an, în preferințele mirilor, tot mai mulți furnizori de aranjamente florale oferind criogenarea buchetului miresei ca bonus.

 

Și în 2019, Candy Bar-urile cu dulciuri și fructe sunt la mare căutare, atât pentru nunți, cât și pentru botezuri, fiind împodobite cu florile și culoarea vedetă a evenimentului.
O  altă tendință la modă o reprezintă platourile cu deserturi puse pe fiecare masă, în fața invitaților, la momentul aducerii tortului.

 

Barurile cu specific diferit sunt alte tendințe culinare ale anului 2018 care s-au păstrat, fie că vorbim despre Fruit Bar – un bufet de fructe ce combina fructe exotice și românești, frumos aranjate sau despre Cheese Bar-ul cu sortimente diferite de brânzeturi.

 

Colțul special amenajat pentru fotografii (photo-cornerul) a rămas în tendințe, fiind completat de cabina foto (Magic Mirror) – o tendință în vogă anul acesta – la care se adaugă o echipă care să pună fotografiile pe magneți de frigider pe durata evenimentului!

 

Iar cum un eveniment are neaparată nevoie și de un concept grafic original și personalizat, pentru tot ce înseamnă materiale printate (invitații, plicuri, meniuri, place card-uri etc), tendința pentru papetăria de nuntă este reprezentată de modele clasice și vintage, în culorile vedetă ale nunții!

 

Articol scris de Corin Romanescu,

Owner and Founder al Centrului de Evenimente The President

 

 

Despre Corin Romanescu

CEO al Centrului de Evenimente The President, Corin Romanescu activează de 20 de ani pe piața HORECA fiind martor al principalelor tendințe ale fiecărei perioade. În ultimii 5 ani a contribuit la organizarea cu succes a peste 1000 de evenimente corporate și private, oferind sfaturi practice și sprijin pentru sute de cupluri și zeci de companii din sectorul privat. Este Președinte al Asociației pentru Combaterea Sărăciei și Afecțiunilor Umane și Absolvent al UTCB – Universitatea Tehnică de Construcții București.

 

În ultimii ani Corin Romanescu s-a implicat în activități de leadership, inițiind derularea unor programe educaționale, sociale și culturale, pentru sprijinirea tinerei generații de profesioniști, precum Centrul de Educație Practică în Organizarea Evenimentelor Private – CEPOEP. Recent, a inițiat proiectul ”Sănătate prin aqua gym”, un program ce pune accentul pe o problema curenta a societății moderne: sedentarismul, alături de proiectul ”Vinum Et Carmina”, un program educațional axat pe sprijinirea culturii românești.

 

Despre The President

Situat pe malul Lacului Tei și înconjurat de vegetația parcului cu același nume, Centrul de Evenimente The President este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.

THE PRESIDENT  dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, între orele 10-24 si de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma cu o capacitate între 60 si 100 de persoane, salonul Milano cu o capacitate între 100 și 150 de persoane, salonul Verona cu o capacitate între 150 și 400 de persoane, salonul Florența cu o capacitate între 150 și 400 de persoane, salonul Florența-Verona cu o capacitate între 401 și 800 de persoane, alături de o terasă cu o capacitate de 400 de persoane (Terasa Venetia) și o piscină.

Serviciile oferite de The President includ meniuri all inclusive realizate de Chefi culinari, muzică și sonorizare, animatori, decorațiuni și aranjamente florale, servicii foto-video, Candy Bar (bufet de prajituri), Cheese Bar (Bufet de branzeturi), Smoke Bar (pe terasa) și Fruit Bar (Bufet de fructe).

 

Contact si rezervari:
Telefon: 0763550406, 0760087384, 0766 747 379

Email: office@president-events.ro

Website: www.the-president.ro

Adresa: B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti
(în Parcul Tei – pe malul lacului)

Program: Luni-Duminica: 10-24

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2019 . Designed by: Livedesign