Serile tale de vară merită un UPgrade! Școli de Vară la Fundația Calea Victoriei

Începutul verii înseamnă lansarea Școlilor de Vară la Fundația Calea Victoriei!

Este șansa ta să abordezi în fiecare săptămână, timp de cinci zile, un alt subiect care te pasionează: Stil vestimentar, Desen, Scriere Creativă, Filozofie, Design interior, Fotografie, Comunicare și multe altele.

Serile tale de vară vor fi așa cum n-au mai fost vreodată – interactive, pline de informații smart și de oameni simpatici. Fă un upgrade vara asta și dedică-ți timpul unor activități memorabile.

Poți alege cursurile preferate din lista de mai jos:

Săptămâna 24 – 30 iunie:

Săptămâna 1 – 7 iulie:

Săptămâna 8 – 14 iulie:

Săptămâna 15 – 21 iulie:

Săptămâna 22 – 28 iulie:

Săptămâna 29 iulie – 4 august:

Toate cursurile au loc la sediul fundației – str. C. A. Rosetti 47, et. 1, în centrul Bucureștiului, aproape de Romană și Universitate. Ca să te înscrii la cursuri, trimite un mail pe contact@victoriei.ro și spune ce ai ales. Fii rapid, locurile sunt limitate.

Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale și interactive. De peste 11 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați.

Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.