Lasati serviciul la… serviciu! Munca de acasa, dusmanul relatiilor personale!

01 mai 2010 Daniela Nataletu A-mestecate

Potrivit unui nou studiu intitulat Munca la domiciliu: noi tehnologii media, cultura locului de munca si schimbarile aparute la nivel personal, efectuat de catre cercetatorii de la Universitatea din Sidney, bariera ce separa mediul de munca de cel casnic incepe sa dispara in societatea moderna.

Posta electronica corelata mediului lucrativ ne invadeaza caminul si spatiile de relaxare cauzandu-ne stres, anxietate, incapacitatea de a ne desprinde de sarcinile profesionale, toate ducand in mod inevitabil la „vatamarea” relatiilor personale si implicit a celor familiale.

La studiu au participat 26 de indivizi cu profesii corelate serviciilor de informare in cadrul unor organizatii mari cu profiluri diferite, ce au fost monitorizati timp de trei ani. Proiectul de cercetare a coincis cu dezvoltarea culturii online si indeosebi a retelelor sociale, cum ar fi Facebook sau Twitter.

Cititi mai mult pe MedicpentruTine.ro!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2021 . Designed by: Livedesign