Biografie selectivă

19 septembrie 2010 Sebastian Grama Comoara Hestugmitilor

            … s-a născut în anul 2008. Şi-a făcut studiile primare la Videle, Băngărău şi Tuzla, iar liceul în Calafat şi Bucureşti. A urmat apoi Medicina la Iaşi, Praga, Baloteşti, Santiago de Chile şi Timişoara. Doctoratul şi l-a dat în literatură comparată, iar mult mai târziu şi în arta actorului, economie şi logică. A refuzat Premiul Nobel pentru pace, botanică, poezie contemporană, informatică, fizică moleculară şi franceză. A învăţat să cânte la pian, dar a compus pentru oboi şi tobe. A publicat şase volume de sms-uri, câteva mail-uri, o istorie a furnicilor de la Freiburg şi Tübingen, o monografie în versuri a New- York-ului şi vreo cinci mii de note de subsol. Ca avocat, a pledat pentru nou. Sâmbătă a telefonat unui editor. A imaginat o verişoară exactă, a colaborat la 19 ziare, a înfiinţat patru săptămânale de succes, a predat filosofia la Paris, engleza la Titu, mitologia greacă în Azerbaidjan, mineralogie la Roma şi teologie în Peru. Nu a deschis niciodată o conservă cu mâna stângă şi mărturiseşte că pasiunea pentru psihanaliză a moştenit-o de la o bunică. Înoată fluture. A fost ambasador în Guatemala, dar nu a gustat în viaţa lui o baclava, iar utlimii blugi îi are de la profesorul de chimie. Teoriile sale au deschis nebănuite perspective. Are 18 bloguri, 9 id-uri de mess, un câine mare şi patru site-uri. Este PR şi plănuieşte să candideze la următoarele prezidenţiale. A jucat în 6 filme, în 319 clipuri publicitare, a dat sfaturi (pe Internet) poeţilor, bancherilor, fetelor, ziariştilor, preoţilor, doctorilor, filosofilor, chinezilor, ecologiştilor, proprietarilor de hamsteri, actorilor, fotbaliştilor, fumătorilor şi miniştrilor. Această amplă operă va fi publicată în cele 16 volume intitulate generic My comments. Până la finele primăverii lui 2011, plănuieşte să-şi ia licenţa în administraţie publică, pictură de şevalet, bioetică, marketing, regie de operă, geologie, limbi caucaziene şi coregrafie.

            Ca lingvist, a descoperit conjugarea substantivelor. Ca metafizician – principiul coruptibil. Ca matematician – tabla împărţirii la zero. Ca oenolog – spumosul de 60 de grade, incolor şi fără spumă (dar cu mărgele). Ca fenomenolog – recenzia docilă, morga paranoică şi plagiatul involuntar. Ca istoriograf – izvoarele imaginare. Ca romancier – inutilitatea naraţiunii, a figurii de stil şi a cuvintelor. Ca fizician – apa compresibilă. Ca politician – adevărul. Ca teolog – Treimea din patru persoane. Ca poet – proza. Ca user – intimitatea online. Ca muzicolog – monodia cu triolete urcând progresiv 17 octave. Ca Senior Editor – gramatica elementară. Ca socratic – pixul. Ca biped – enigma Sfinxului. Ca profesor – glosolalia comprehensibilă. Ca antropolog – J. În fine, ca medic – tehnicile chirurgicale în cazurile de sindrom al membrului fantomă.

            A primit, în ordine, Premiile Goncourt, Pulitzer, UNITER (pentru imagine!?…), BAFTA, eCommerce, TVRi, Crucea Ştefan cel Mare şi Sfânt, Piticii Harnici, Emmy, Darwin, MTV, Holcim (pentru Construcţii Durabile), Contrax, Belphegor şi Maria Tănase. A contribuit la dezvoltarea tehnicilor de calcul al rezistenţei materialelor din care sunt fabricate obiectele virtuale. A vorbit la Academia din Panama. Este primul cetăţean al Terrei care a izbutit să divorţeze de două ori fără a fi fost căsătorit vreodată. S-a remarcat în diverse talk-show-uri. A conversat cu Nietzsche în cadrul unei şedinţe publice de spiritism. A apărut pe prima pagină a tabloidelor din Londra şi Ulan Bator,  fiind surprins de paparazzi îmbrăcat pe o plajă de nudişti din Elveţia. Ca bursier în Etiopia, s-a îndrăgostit de o brichetă şi i-a dedicat o elegie de 17000 de versuri – cu o unică rimă: în silaba “mea”. S-a mântuit în Kiribati. A fost instructor de surf în Tadjikistan. A fabricat şi a vândut pipe în Alberta şi la Caracas. Nu a cântat rock, dar ascultă o combinaţie de Gogol Bordello cu Telemann. Şi-ar dori ca în viaţa viitoare să fie intelectual. S-a întrebat ce poţi face cu o macheta în deşertul Gobi. Urăşte orice marcă de chewing gum şi a condus un program internaţional de reabilitare a cuvintelor “Lup”, “Rechin” şi “Năpârcă” în inconştientul colectiv. L-a corectat pe Aristotel.

            Nu te-a cunoscut, aşa că nu bănuieşte Infernul.

            A purtat, succesiv şi conspirativ, nume ca Jean la Douleur, Feel Collins, Abel şi Kein, Lörp T.

            Pe scurt, este pozitiv.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign