Oamenii „minunati” au inceput din nou…

11 februarie 2011 Bucurestii Vechi Si Noi A-mestecate

Aceasta nu inseamna ca toate cele de mai sus sunt minciuni. Dar sunt doar cuvinte, parte dintr-o imagine de ansamblu. In acelasi timp actiunile sunt chiar limitate si oamenii au continuat sa traisca cu problemele lor, exact asa cum au fost si in 2010, daca nu chiar mai rau acum.

Dar „minunatii” oameni nu au pierdut sansa! Au luat-o de la capat!
Desigur oamenii „minunati” nu au fost nevoiti sa cunoasca imaginea de ansamblu, lor nu le pasa de ea. Asa ca au inceput din nou cu aceeasi strategie pe care au urmat-o de la inceputul lui 2009 si 2010, de asemenea:

Pe care planeta traiesc ei?
Cand aud toate acestea, multe intrebari sunt generate automat: Pe care planeta traiesc ei? Toti acesti oameni traiesc aici? In Romania? Beau vreun fel special de apa, care cauzeaza iluzii? Ce s-a intamplat? A permis politia droguri si acesti „pionieri” sunt primii care le experimenteaza? Chiar cred cu adevarat aceste lucruri?

Din nefericire da. Dar aceasta nu inseamna ca ar trebui sa ii credeti / urmati.

„Si daca ei au dreptate si preturile vor creste foarte mult, asa cum au prezis?”
Daca va uitati in jurul vostru si gasiti UN  motiv bun pentru care inca se va intampla acest lucru, atunci credeti-i! Dar va rog, nu fiti suparati mai apoi, odata ce ati platit prea mult pentru o proprietate supraevaluata.

„Deci nicio proprietate nu va creste anul acesta?”
Pot fi cazuri in care va creste, in special in ultima parte a anului. Dar aceasta nu inseamna ca trebuie sa ne grabim de acum si sa cumparam fara verificari incrucisate foarte atente.

O investitie este o decizie care ar putea schimba viata celor mai multora dintre noi. Va sugerez sa luati o decizie in functie de imprejurari, dovezi si argumente serioase, fara a fi in graba, stresati sau presati. Si lasati-i pe acesti oameni „minunati” „sa-si sparga fata” pentru a cincea oara…

AUTOR-ILIAS PAPAGEORGIADIS

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign