Warning: Use of undefined constant url - assumed 'url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home4/bucurest/public_html/wp-content/themes/bucurestii-v2/single.php on line 17

10 + 1 povesti din lumea afacerilor imobiliare care ne fac sa ne intrebam daca sunt adevarate…

01 aprilie 2011 Bucurestii Vechi Si Noi A-mestecate

Buna ziua! Intrucat 1 Aprilie este Ziua Pacalelilor, m-am gandit sa impartasesc cu Dumneavoastra cateva povesti pe care le-am auzit in ultimele saptamani (de la oameni seriosi!), Dumneavoastra trebuind sa decideti daca sunt adevarate sau nu…

  1. “ Zeci de mari investitori internationali sunt gata sa intre pe piata romaneasca in urmatoarele luni.”
  2. “ Sunt cel putin 4-5 banci ce stau pur si simplu pe munti de bani si pe care ii vor injecta in piata in urmatorii ani.”
  3. “ Vom avea o noua lege a imobiliarelor ce va organiza toata piata de la zero.”
  4. “ Se pregateste tranzactia anului, proprietatea respectiva depasind valoarea de 100 de milioane de euro.”
  5. “ Multi dezvoltatori imobiliari pregatesc noi proiecte rezidentiale care sa fie gata in 2013 pentru a putea beneficia de o asteptata cerere de produse de calitate.”
  6. “ Alte 2 firme ce se ocupa de comertul cu produse de lux sondeaza piata romaneasca pentru a-si face intrarea.”
  7. “ 2011 are mai multe tranzactii in comparatie cu 2010, in special in zona proprietatilor generatoare de venit.”
  8. “ Curand vom auzi stiri provenind din sectorul bancar. Vor fi banci vandute in vreme ce altele vor incepe sa vanda proprietati in mod agresiv, asumandu-si pierderi.”
  9. “ Prima Casa IV” scade ajutorul statului la jumatate din valoarea imprumutului asa ca bancile vor trebui sa-si asume riscul pentru cealalta jumatate. O noua stare de fapt se creaza.”
  10. “ Unul dintre mall-urile “de succes” a inchiriat o mare suprafata de cateva mii de metri patrati cu un pret mic aproape dublu fata de costul inchirierii unui depozit.”

10+1.“ Cererea curenta pentru proprietati rezidentiale este de aproximativ 4 ori mai mare decat anul trecut, numarul tranzactiilor nefiind insa impresionant.”
O zi buna va doresc!

de ILIAS PAPAGEORGIADIS

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign