Warning: Use of undefined constant url - assumed 'url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home4/bucurest/public_html/wp-content/themes/bucurestii-v2/single.php on line 17

Viermele visului

19 aprilie 2011 Octavian Perpelea Excogitatiile ratanului salonard

O gheară de oţel îmi scurmă prin sinusuri la ora când coşmarul se prelinge dinaintea ochilor mei goi, sunt clipele când aş vrea să fiu asemeni acelor gândaci ce ies seara la promendă înfometaţi şi isterizaţi de frica luminii şi a tălpilor uriaşilor gândaci bipezi sau asemeni acelor animale stranii de care vorbesc profeţii cuprinşi de febră în delirurile lor vizionare, întinzând mâinile groase şi flămânde spre cer. Cioclii burtoşi cu aripi de înger survolează pământul ars, speriind oamenii care alergă beţi care încotro, aş vrea să mă ascund căt mai adânc, în cochilia unui melc uriaş, să fiu omul de la mansarda melcului dar nimeresc în plină stradă, hăituit de cioclii cu seceri însângerate. Fug cât pot de repede şi nimeresc într-o sală sordidă cu o foaie în mână citesc ceva despre relaţia homoerotică dintre Humpty Dumpty şi Moş Craciun cu detalii stănjenitoare, în primele rănduri stau nişte poeţi calmâci îmbrăcaţi în uniforme de camuflaj, sala e plină de talibani care zac hipnotizaţi, dar nu din cauza celor citite de mine, sunt probabil cu gândul la cele 78 de fecioare pe care Profetul le ţine la păstrare pentru ei. Aterizez nu ştiu cum pe o bordură din Apărători, unde beau carmol cu o ceată de schizofrenici pe care nu-i cunosc vorbim despre bombe, despre târfe şi despre cât de naşpa e să stai la bloc, la un moment dat dispar cu toţii ca prin minune şi rămân singur într-o celulă , sunt investigat de F.B.I pentru delictul de penis mic un ofiţer care seamănă cu Humphrey  Bogart mă acuză că din cauza mea siguranţa sexuală a planetei este pusă în pericol mormăie apoi ceva despre încrengătura la angiosperme şi-mi spune că salvarea mea este Naste din Berceni, noul Kissinger cum îi spune el. Luna tuşeste sec, de parcă fratele lunatic al bacilului Koch s-ar fi cuibărit în plâmănii ei albi eu jur să-mi dedic viaţa câştigării festivalului de poezie de la Mizil şi sforăi groaznic, ca un bătrân beat ce suferă de deviaţie de sept.

Tag-uri: , ,
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign