Warning: Use of undefined constant url - assumed 'url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home4/bucurest/public_html/wp-content/themes/bucurestii-v2/single.php on line 17

Pericolul E-urilor

19 august 2011 Ladies Cafe A-mestecate

Majoritatea produselor alimentare din magazine au în compoziţie E-uri. Dacă unele dintre acestea sunt considerate inofensive, majoritatea sunt nocive pentru sănătate dacă sunt consumate pe perioade mari de timp.

Prof. univ. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare este cel care previne asupra principalilor aditivi alimentari cu impact negativ asupra sănătăţii noastre. Iată care sunt aceştia şi unde se pot găsi:

Există însă şi adiviti alimentari consideraţi siguri sau inofensivi, precum E160, E 162, E 300, E100, care sunt substanţe naturale extrase din fructe sau legume şi se găsesc în alimente sub formă de vitamine, coloranţi, lecitină. Chiar şi aşa, se recomandă ca substanţele respective să fie extrase din produsul natural şi nu din alimentele în care se regăsesc sub formă de aditivi.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign