Strategie

25 septembrie 2011 Sebastian Grama Comoara Hestugmitilor

Suntem încântaţi de proiectul Dumneavoastră intitulat “Hegel şi apex-ul metafizic al sensului în cultura europeană”. Desigur, vă vom sprijini bucuroşi. De aceea, ne-am adresat unor specialişti – angajaţi ai firmei noastre – pentru a formula câteva sugestii vizând optimizarea manierei de a anunţa publicului larg minunatul eveniment.

Printre categoriile de populaţie vizate se regăsesc elevii de şcoală primară, babele singure, cetăţenii din zonele defavorizate, hidrocefalii, taximetriştii, corporatiştii, curvele şi fanii tabloidelor. Aceştia, purtaţi pe aripile iubirii de înţelepciune, se vor înghesui în uşile amfiteatrelor şi la porţile stadioanelor pentru a gusta variile delicii ale speculaţiunii filosofice. În consecinţă, propunem o lejeră modificare a titlului (spre a-l face mai friendly), de pildă: “Hegel şi apex-ul metafizic al sexului în cultura europeană”.

Dacă veţi considera că “apex” şi “sex” prezintă o asemănare ce riscă a obosi urechile delicate ale clientului, puteţi renunţa la “apex”: “Hegel şi sexul în cultura europeană”.

Luând în considerare faptul că target-ul Dumneavoastră va include şi numeroşi debili mintali congenitali, cocalari ce cunosc Biblioteca Naţională pentru că se pişă pe zidul ei când vin de pe Lipscani să-şi recupereze 4X4-ul etc., vă recomandăm să eliminaţi “… în cultura europeană” şi să alegeţi varianta “Hegel şi sexul”.

Impactul va fi cu atât mai mare (însă) dacă veţi renunţa la “Hegel” – deoarece participanţii loviţi de comă cerebrală vor întâmpina serioase obstacole în a se bucura de ofertă – , soluţia noastră favorită fiind “Sexul”, titlu onest, uşor de reţinut şi de maximă eficienţă.

Eventual, aţi putea nota în abstract-ul obligatoriu că “S-a descoperit sexul lui Hegel”. În cazul în care vă doriţi o audienţă mai amplă, vă sfătuim să-l înlocuiţi pe Hegel cu oricare vedetă de căcat ce a devenit monument naţional fiindcă a murit abia după ce behăise 20 de ani pe toate posturile pentru imbecili de pe cuprinsul patriei (şi uneori şi din Bulgaria, Albania sau R.D.G.).

În ceea ce priveşte TAG-urile, vă sfătuim ca, pe lângă dispensabilele “dialectică speculativă”, “Aufhebung” sau “logică”, să nu uitaţi elemente cum ar fi “reduceri de preţuri”, “comunişti la putere”, “muie”, “derby” sau “divorţează”.

Vă urăm succes şi vă felicităm pentru iniţiativa de a sprijini cultura naţională cu astfel de proiecte ce demonstrează că spiritualitatea etc.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign