Armonie în cuplu prin feng shui

03 noiembrie 2011 Ladies Cafe A-mestecate

Fiecare dintre noi se simte împlinit şi fericit atunci când avem alături o persoană pe care să o iubim şi care să ne iubească. Chiar dacă alte domenii ale vieţii noastre sunt foarte bine armonizate, fără dragoste, de multe ori, simţim că ne ofilim. Pe de altă parte, fiecare dintre noi, are o energie internă foarte mare, sub formă de dragoste, pe care dorim să o împărtăşim celor de laga noi.
Cu ajutorul artei Feng Shui, puteţi obţine iubirea din partea partenerului de cuplu sau , dacă nu aveţi un partener, cu ajutorul acestei arte, puteţi să atrageţi un partener.
Întrucât patul şi dormitorul reprezintă cele mai importante simboluri, multe dintre soluţiile prezentate că remedii pentru îmbunătăţirea realtiei de cuplu, se dovedesc a fi extrem de eficiente în întreaga dumneavoastră viaţă.
Pentru a îmbunătăţi o relaţie existentă, este necesar că dormitorul să fie plin de energie.

Pentru a găsi un partener nou de cuplu, purtaţi haine de culoare roz şi vizualizaţi intrarea în viaţa dumneavoastră a partenerului pe care vi-l doriţi.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign