Ce vrei de la Casa Studentilor?

Dupa cum probabil ati aflat, de ceva timp ne-am mutat in podul Casei de Cultura a Studentilor, sediul din Grozavesti fiind in renovari.

Casa de Cultura a Studentilor…cati dintre voi aveti informatii generale despre aceasta insitutie?

Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti

Pentru cei care nu au auzit de ea, să vă dăm un indiciu. Clubul Silver Church, cunoscut şi ca fosta discotecă “Preoteasa” face parte din clădirea Casei de Cultură. Astfel, vreti sa credeti sau nu sau stiti sau nu, Casa de Cultura a Studentilor ( exact, a noastra a studentilor) are rolul de a organiza, gandi, sustine, promova proiecte, evenimente, concerte, si tot ce tine de viata acestora.
Stim ce veti zice, ca nu exista studentie fara bere, tigari, petreceri, dar in acelasi timp stim cu toti ca nu exista studentie fara cultura. Si prin cultura nu ne referim la istorie, geografie si muzica clasica.

Fiecare generatie de studenti are o cultura a sa si valori specifice care merita evidentiate. Aici intra in joc Casa de Cultura a Studentilor. Este o institutie administrata de stat si data studentilor sa o foloseasca dupa nevoile lor.

Acum urmeaza intrebarile si prima ta ocazie de a face ceva pentru alti studenti. Te asiguram ca raspunsurile tale chiar sunt luate in serios :

1.Ce ti-ai dori sa “vezi” la Casa de Cultura a Studentilor?

2.Cum ar trebui sa arate in viziunea ta o Casa a Studentilor

 

sursa-http://www.teenpress.ro/articole/ce-vrei-casa-studentilor/