De Valentine’s Day, ma reindragostesc de salsa!

14 februarie 2012 Andreea Billig Prin orasul Bucuresti

Vrand, nevrand, 14 februarie soseste in fiecare an. Cu chef sau fara, cuplurile sunt luate de val si sarbatoresc. Habar nu am cate din inima si cate pentru ca asa se face. Prefer sa cred ca aceasta serbare este un fel de Craciun al oamenilor care au o relatie de cuplu, o zi in care se iubesc neconditionat. In care se  (re)descopera dincolo de cuvinte. Si ce modalitate mai buna de a face asta, decat prin dans?

Asa ca propunerea mea pentru tine si jumatatea ta, de Valentine’s Day, este sa veniti  la Cafeneaua Bratianu (pe strada Doamnei, peste drum de BNR) si sa dansati. Si nu orice fel de dans ci… salsa (si bachata, si merengue,si alte dansuri latino). Stiu, stiu, la prima vedere pare complicat pentru cineva care nu a exersat pasii macar odata. Am trecut si eu prin asta. Am trecut si prin Salsa 2 (in fosta Galerie Lutherana),  am stat pe margine si i-am admirat pe cei care reuseau sa faca piruete perfecte pe ring. In 2009, am ajuns la Miami si acolo am vazut cum se danseaza salsa la ea acasa. Cu cata bucurie, cu cata energie, cu cata placere. De indata ce m-am intors acasa, m-am inscris la cursuri. Si de atunci, dansez. 

Pasii sunt chiar simpli, daca ai un pic de ureche muzicala si daca profesorii sunt buni. Exact asa cum sunt Suzana si Felix, de la Oportunidad Escuela de Salsa,  gazdele petrecerii Would you be my Valentine? PARTY de maine.  Va puteti convinge participand la cursul de incepatori, de la 8 pm. Pentru ca apoi, sa intrati in atmosfera si sa va delectati cu toate suprizele serii.

“Ne bucuram de libertate si bucurie la Petrecerea Burlacilor/Burlacitelor, apoi Cupidon ne ajuta sa ne gasim perechea si ne invita la Casatorie, ca mai apoi, spre dimineata, dupa o casnicie aventuroasa, sa bem de bucurie iarasi la Petrecerea de Divort. Vom avea inimi, bauturi, muzica si dans, concursuri si surprize si, evident, premii”, spune Suzana. Intrarea la petrecere este libera iar cei dornici sa respecte dress code – ul, isi pot completa tinuta cu inimioare, aripioare sau cornite. 

Sa iti povestesc un pic si despre gazdele petrecerii, Suzana si Felix. Doi dansatori incredibil de buni. Doi oameni frumosi si la exterior, si la interior. Oameni in preajma carora te simti bine. Indragostiti iremedial, de salsa.  Pe  Suzana as compara-o cu o flacara neastamparata, care arde cu pasiune si iti ia ochii si te face s-o urmezi.  Felix este precum un foc trainic si bun, care te incalzeste, te incurajeaza, te povatuieste.

Fie ca te-am convins, fie ca nu (sper ca da :) ), eu stiu ce fac maine: ma reindragostesc de salsa!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign